Manageri de restaurante in Iasi

Una dintre meseriile care este cautata in Iasi este si aceea de manageri de Restaurante. Desi pentru aceasta sarcina, in cazul restaurantelor cu renume sunt preferate persoane cu vaste cunostinte in domeniul culinar, care uneori sunt asociati cu bucatarii sefi, rolul unui bucatar este de a gati cat mai bine iar cel al unui manager este de a conduce cat mai bine oamenii, a planifica, a organiza si controla pentru ca lucrurile sa se desfasoare normal .
Managerii de restaurante din Iasi au o sarcina dificila cu o multime de responsabilitati. Un manager de restaurate eficient trebuie sa aiba anumite calitati printre care abilitati foarte bune de comunicare, sa fie foarte rezistent la stres si sa fie persoane foarte dinamice.

Daca doriti sa obtineti functii de manageri de restaurante in Iasi, atunci trebuie sa fiti in masura sa comunicati cu claritate si eficient atat cu furnizorii cat si cu angajatii. Acestia trebuie sa va perceapa atat ca pe un prieten dar, in acelasi timp, trebuie sa fiti suficient de autoritar pentru a mentine ordine si disciplina. De asemenea trebuie sa aveti dezvoltate abilitati sociale astfel incat sa fiti in masura sa va claditi relatii cu clientii astfel incat acestia sa se simta bineveniti, confortabili si valorosi pentru dumneavoastra. Atunci cand raspundeti la plangeri, trebuie sa fiti buni ascultatori si sa dati dovada de tact pentru a mentine un mediu ambiant placut in interiorul restaurantului.

manager-restaurant-iasi

Daca obtineti postul de manager la oricare din restaurantele din Iasi, atunci trebuie sa fiti capabili sa faceti fata situatiilor stresante care apar pe parcursul zilei in materie de probleme personale si clienti dezamagiti. De aceea o astfel de persoana trebuie sa posede calitati de rezistenta la stres si sa fie calma si rabdatoare in cazul aparitiei unei crize.
Un restaurant in Iasi necesita foarte multe energie fizica. Este foarte probabil sa lucrati mult timp in picioare ceea ce va solicita musculatura si oasele si in tot acest timp trebuie sa fiti mereu cu zambetul pe buze. De asemenea, trebuie sa aveti capacitatea de a rezolva simultan mai multe sarcini si de a delega. Astfel de persoane au o lista lunga de responsabilitati atat in sala cat si in birou. Este aproape imposibil sa incercati sa rezolvati toate aceste probleme de unul singur si singura solutie este sa delegati responsabilitati altor membri ai echipei.

Daca sunteti raspunzator de soarta unuia sau mai multor restaurante in Iasi, atunci trebuie sa fiti cat mai inventiv. Trebuie sa fiti capabil sa implementati cu rapiditate idei noi si abordari care sa motiveze personalul, sa creasca profiturile si sa permita restaurantului sa fie cu un pas in fata competitiei. Mai presus de toate, trebuie sa fiti pasionati si sa aveti o vointa puternica pentru a reusi.

Leave a Reply