Service laptopuri in Bucuresti – Recomandare pentru utilizatorii de laptopuri

La service laptopuri Onlaptop avem cei mai buni experti in reparatii Apple. Clientii din Bucuresti, indiferent de zona in care se afla ne pot contacta si ne pot solicita pentru reparatii laptopuri Apple sau orice alta marca, indiferent de problema.

Diagnosticarea este gratuita, daca mai departe veti dori sa ne ocupam noi de reparatia propriu-zisa. In ceea ce priveste laptopurile Apple expertii nostri sunt pregatiti sa repare laptopuri din seria MacBook, MacBook Pro si MacBook Air.

Oferta reparatii laptopuri Apple

Noi reparam orice problema inclusiv:
– probleme cu placa de baza cauzate de lichid scurs in interior
– schimbare placa logica
– reparare si inlocuire display laptop
– probleme cu touchscreen-ul
– probleme pe partea de tastatura
– recuperare date de pe un laptop Apple
– inlocuire hard disk defect sau upgrade la un hdd de capacitate mai mare sau chiar la SSD. Avem hdd-uri pe stoc si va oferim montaj gratuita
– inlocuire baterie pentru toate tipurile de laptop Apple. Unele din ele se afla direct in stoc.
– upgrade memorie
– reparatii balamale care nu mai tin in mod corespunzator displayul

Daca aveti o problema de natura software pe un laptop Apple sau pe un sistem d eoprerare Apple va recomandam sa incercati sa o solutionati utilizand Genius Bar de la Apple. In acest mod aveti posibilitatea sa remediati gratuit problema de soft. Acestea nu se refera si la probleme iTunes sau iCloud, deoarece acesta este disponibil pe bani.

Totusi pentru alte probleme de natura hardware sau software, puteti avea in vedere centrul de service laptopuri Onlaptop.ro din Bucuresti. Iata cateva probleme frecvente de care ne ocupam:

– aveti o problema hardware sau software cu laptopul dumneavoastra Apple si nu stiti cum sa o rezolvati sau care este cauza
– aveti probleme de soft si nu reusiti sa va descurcati cu ce pune Apple la dispozitie pentru solutionare gratuita
– daca sunteti in cautarea unui service laptopuri pentru recuperare de date de pe un hard disk defect va putem ajuta
– daca aveti o problema software ne puteti contacta cu incredere. Noi va vom oferi un pret pentru reparatie iar diagnosticarea este gratuita. Nu vom face presiuni asupra dumneavoastra sa va reparati laptopul. Dupa ce veti cunoaste diagnosticul oferit de catre tehnicienii nostri mai departe puteti alege ce doriti sa faceti. Dar vrem sa va asiguram ca de fiecare data incercam sa oferim solutii cat mai avantajoase din punct de vedere financiar si bineinteles durabile. Degeaba facem o reparatie daca ea nu va rezista in timp. Va asteptam in service laptopuri Onlaptop.

 

Leave a Reply