De ce este indicat sa folosim produse de slabit sub supravegherea medicului

Produsele de slabit au devenit o moda mai ales printre femeile dornice de a avea silueta dinainte. Insa, utilizate dupa ureche, aceste produse pot dauna grav sanatatii. Produsele pentru slabit naturale sunt derivate din extracte din plante care au efecte miraculoase dupa cum promit producatorii, ceea ce atrage cat mai multi clienti.

Din cauza exploziei de produse de slabit, sunt necesare cateva precautii cand vorbim de pierderea kilogramelor in plus dupa retete luate la intamplare de pe Internet. Daca v-ati hotarat sa folositi produse pentru slabit, trebuie sa fiti foarte atenti la sursa de unde achizitionati astfel de produse, deoarece pentru a slabi in siguranta cu ajutorul pastilelor, acestea trebuie cumparate din surse de incredere.

In caz contrar pot aparea riscuri care va pot afecta sanatatea. Inainte de a urma un tratament cu produse de slabit este obligatoriu sa consultati un specialist, deoarece doar in urma unui consult in prealabil se poate stabili si tratamentul corespunzator.

Nu luati nimic doar pentru ca asa a luat si prietena dumneavoastra si a slabit. Nimeni nu slabeste miraculos fara sa aiba o alimentatie sanatoasa sau sa faca sport. Inainte de a incepe o cura de slabire bazata pe produse de slabit va trebui sa discutati cu medicul de familie pentru a putea obtine o trimitere la nutritionist.

Acestia lucreaza cu farmacii sau magazine naturiste de incredere si le pot oferi pacientilor cele mai bune si utile sfaturi. Evitati sa cumparati de pe Internet produse la intamplare, acestea avand un marketing foarte bine pus la punct.

De asemenea, evitati sa folositi mai multe produse pentru slabit in acelasi timp, deoarece pot aparea efecte secundare foarte grave. Pe piata din Romania se comercializeaza legale 14.000 de suplimente alimentare care, atentie, nu inlocuiesc o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Insa nimeni nu poate estima numarul produselor de slabit care se comercializeaza ilegal.

Ce alegem? Sanatate sau pastile?

Consumul de produse de slabit a ajuns sa fie la moda si mult mai la indemana decat sa slabesti intr-un mod sanatos dupa ce ai fost la nutritionist. Iei pastille, nu mai mananci si crezi ca ai rezolvat problema pierderii kilogramelor in plus. Nimic mai fals si mai nesanatos.

Doar sub atenta supraveghere a unui medic specialist poti slabi sanatos fara sa ai parte si de alte probleme de sanitate. Pastilele si alte produse de slabit sunt alegerea cea mai comoda pe care aleg sa o faca unele persoane care nu stiu la ce se expun.

Insa, un stil de viata sanatos nu este un lucru atat de usor de obtinut. Pentru a avea un stil de viata sanatos, daca pilulele de slabit sunt luate doar sub indrumarea medicului si sub stricta supraveghere a acestuia, nu ar trebui sa se confrunte nimeni cu nici o problema.

Categories