Tratamente pentru vene varicoase

Multe femei vin la doctor si se plang cu privire la varice. Acestea sunt vene care sunt sinuoase si dilatate si apar sub pielea picioarelor si, prin urmare, sunt vizibile. Chiar daca acestea sunt benigne in mare parte, este posibil sa vreti sa scapati de ele din motive cosmetice.

Cauzele varicelor

Varicele se perpetueaza, de obicei, in istoria familiei. Astfel, daca aveti persoane in familie care au suferit de aceasta afectiune, exista sanse mari sa le capatati si dumneavoastra.
Exista valve care actioneaza in calitate de cai de acces si se deplaseaza prin vene, cu scopul de a impinge fluxul de sange inapoi la inima de la picioare. Atunci cand o astfel de usa devine prea stramta, lichidul tinde sa se acumuleze in vene, iar asta le face mai umflate decat de obicei.
O astfel de afectiune a venelor este adesea de natura genetice si nu exista prea multe lucruri care se pot face pentru a preveni aparitia lor.

Simptomele varicelor

variceleSimptomele bolii varicoase sunt caracteristice si nu sunt la fel de infricosatoare cum par. Uneori, oamenii pot dezvolta sensibilitate in jurul venelor largite. Este posibil sa apara o umflare usoara a picioarelor, s-ar putea sa suferiti de strangere a pielii sau senzatie de mancarime la nivelul picioarelor. Este posibil chiar sa mergeti mai greu, dar dimensiunea venelor nu este proportionala cu cantitatea de disconfort pe care o pot provoca. Neplacerea principala de care se plang cei afectati de aceasta boala este ca le fac picioarele sa fie urate. Dezechilibrul hormonal poate duce la aparitia venelor varicoase, in special in cazul in care persoana are predispozitie genetica.

Metode pentru a scapa de varice

Exista mai multe metode naturale pentru a trata varicele:
Ridicarea picioarelor. Este posibil ca dupa o zi petrecuta in picioare acestea sa prezinte o umflare usoara. Acest lucru se remediaza prin ridicarea picioarelor. Cand ajungeti acasa le puteti pune pe niste perne. In acest fel, fluxul de sange actioneaza conform gravitatiei si se intoarce la inima.

Gheata. S-ar putea folosi gheata in modul urmator: aceasta poate fi folosita pentru a contracta vasele de sange. Daca exista umflaturi sau disconfort s-ar putea aplica un pachet de gheata pe venele umflate.
Medicament anti inflamatorii. Medicamentele cum ar fi ibuprofenul pot ajuta prin reducerea inflamatie sau a umflarii picioarelor.

Aplicarea compresiilor. Astfel de ciorapi pot fi gasiti in magazinele medicale: acesti ciorapi ajuta la strangerea pielii. Ei ofera sprijin extern pentru vene si permite fluxului de sange sa se deplaseze mai usor spre inima.

Exercitiile. Este foarte important sa faceti exercitii cardiovasculare in mod regulat. Acestea vor impiedica fluxul de sange sa se acumuleze in venele varicoase si se vor imbunatati fluxul de sange si circulatia.

Leave a Reply