Tratamente naturiste cu cheloide

Desi nu sunt multe complicatii cauzate de cheloide, acestea pot duce la stres psihologic, deoarece sunt cauze ale problemelor cosmetice. Unele cheloide la nivelul articulatiilor pot interfera cu miscarea persoanei. Rareori cheloidele pot deveni canceroase. Tratamentele pentru cheloide, cum ar fi tratamentele chirurgicale sau cu laser sunt costisitoare, dar exista multe remedii simple, care va pot ajuta foarte mult in controlarea cheloidelor.

Unul dintre cele mai importante tratamente pe care le puteti utiliza in tratarea cheloidelor este tratamentul cu miere. Acesta este unul dintre cele mai bune si mai eficient ingrediente naturale pe care il puteti alege atunci cand vine vorba de hidratarea si vindecarea pielii. Mierea este recomandata ca un remediu bun pentru persoanele care sufera de cheloide pentru ca ajuta la eliminarea eficienta a cheloidelor din piele in doar de cateva saptamani, dar numai daca tratamentul este facut cu regularitate.

• Luati miere ecologica proaspata si aplicati-o pe cicatricele pielii. Masati zona usor cu scopul de a imbunatati circulatia sangelui si, de asemenea, pentru a preveni acumularea de celule moarte la nivelul pielii.
• Repetati acest proces de doua ori pe zi, timp de cateva saptamani pentru a obtine rezultate eficiente.
• Ar fi ideal daca ati putea utiliza miere Tualang, pe care o fac albinele din florile copacului Tualang. Aceasta este o miere foarte eficienta, care va reduce numarul de celule care prolifereaza in cheloid si, prin urmare, va avea ca rezultat reducerea cicatricilor cheloidale.

Leave a Reply