Retete rapide, usoare si delicioase cu rosii proaspete

De la sfarsitul lunii aprilie si pana tarziu in toamna, rosiile proaspete romanesti inunda pietele si nu lipsesc din niciun frigider. O rosie coapta si proaspata este intotdeauna cea mai buna leguma si utilizate cat mai repede posibil isi pastreaza toate aromele si bunatatea.

Rosii-proaspeteRosiile proaspete coapte nu au nevoie de mult tam-tam, dar ar trebui sa fie servite cat de simplu posibil. Iata patru lucruri pe care le poti face cu rosii, retete simple care permit ca tot ce este mai bun intr-o rosie proaspata sa straluceasca.

Daca trebuie sa gatesc rosiile proaspete, o fac la foc rapid si fara sa le tin mult pentru a pastra toate vitaminele. Sosul de rosii rapid este atat de usor de gatit. Este incredibil de versatil, deoarece poate fi consumat imediat, poate fi stocat in frigider pentru cateva zile si, de asemenea, se conserva bine, ca o modalitate buna de a-l utiliza pana la saturare.

Acest sos de rosii este minunat servit pe un bol de paste proaspete, stropite cu o mana buna de parmezan si piper negru proaspat macinat, dar poate fi, de asemenea, utilizat ca un sos pentru carne la gratar si peste.

Leave a Reply