Cremele de frumusete, explicate pe intelesul tuturor

De la BB, CC si pana la cremele DD, ce contin acestea?

crema

Cel mai probabil ca ai  auzit pana acum de crema BB, balsam de frumusete, intr-o traducere adaptata, un produs all-in-one care vizeaza tonificarea pielii, oferind in acelasi timp protectie solara si multe alte beneficii care ne stimuleaza frumusetea. Dar, in ultima vreme, tot mai multe astfel de produse multitasking au intrat pe piata de ingrijire a pielii, incluzand aici cremele cu doi de C si cele cu dublu D. Confuza? Nu fi! Iti dezvaluim toate secretele acestui alfabet dubios mai jos.

Prima: crema BB

Cremele de ingrijire a pielii, originare din Asia, sunt modalitati de a satisface o varietate de nevoi in privinta infrumusetarii, de la luminozitate si stralucire, la ascunderea cusururilor si imbunatatirea tonusului pielii. Daca in trecut, era necesara aplicarea unui strat pe protectie solara, o crema hidratanta colorata si un iluminator pentru a obtine aspectul dorit, crema BB face toate aceste lucruri pentru a crea un ten neted, cu o singura aplicare.

Cremele BB sunt inainte de toate un tratament pentru tenul tau, mult mai recomandate decat fondul de ten obisnuit sau crema colorata. Exista diferite BB-uri pentru fiecare tip de piele: unele contin colagen care stimuleaza peptidele, altele au proprietati detoxifiante, unele furnizeaza hidratare, insa toate au factor de protectie solara, acoperire fara cusur si o serie de alte ingrediente care hranesc pielea. Inca din stadiul de proiect, acestea sunt gandite sa imbunatateasca aspectul tenului, si asta si fac!

Leave a Reply