Sfaturi de eticheta in selfie

Cum sa-ti faci cele mai tari fotografii proprii

Selfie-1Aparent, actul de a face selfie pare unul complet nou si apartinator vremurilor noastre. In realitate insa, o mare ducesa rusa l-a descoperit la inceputul anilor 1900. Si nu era deloc o banalitate, deoarece atunci camerele erau voluminoase si greu de gestionat, nicidecum asemanatoare aparatelor si telefoanelor mobile minuscule de astazi.

Selfie-urile pot fi foarte distractive, insa pot fi si o mare dezamagire daca nu sunt urmate  anumite linii directoare. Nimeni nu vrea sa te vada bosumflat in poze.

Nu este nimic rau in a face selfie, atata timp cat le faci de bun gust. Unele lucruri pe care va trebui sa le iei in considerare includ setari, iluminat, subiectii din fotografie si o anumita actiune. In plus, daca faci ceva ce nu vrei ca mama ta sa vada, atunci nu te fotografia. Acelasi sfat si pentru seful tau. Nu vrei sa-ti pierzi locul de munca pentru o prosteala intr-un selfie.

Asemenea majoritatii oamenilor, vei dori sa te pui intr-o lumina pozitiva. Ia-ti o clipa inainte de a fixa imaginea si priveste-te in oglinda pentru a te asigura ca rujul nu este intins pe fata si broccolii de pranz nu se afiseaza pe albul sidefiu al dintilor. Daca esti acasa, fa un pic de ordine in jur. Nimeni nu vrea sa vada hainele imprastiate pe podea.

Leave a Reply