Ce contin containerele modulare

In ultima perioada, containerele modulare au inceput sa ia cat mai mult teren in fata constructiilor clasice. Desi traditionali la baza, romanii renunta cu greu la obisunite, insa nu este imposibil sa adopte ceva mult mai facil si mai economic. Este vorba despre containerele modulare. Acestea sunt metalice, construite in sistem LEGO, iar structura metalica este profilata la rece. Materialele din care acestea sunt facute au grosimi diferite care incep de la 3 mm si pot ajunge pana la 14 mm, in functie de dorintele clientilor. In cazul in care acestia doresc un sfat sau cat mai multe informatii pot discuta cu profesionistii firmelor care fabrica astfel de materiale din ce in ce mai cautate pe piata de la noi. Containerele modulare ofera o alternativa convenabila locuintelor traditionale, insa acestea au avantajul ca ocupa un spatiu mult mai mic si pot fi amplasate foarte usor si la locul de munca.

Preturile sunt avantajoase, iar calitatea materialelor, de necontestat. Daca sunt imbinate conform standardelor, containerele modulare sunt perfecte pentru ceea ce va doriti, iar la munca va ofera spatiul si linistea de care aveti nevoie. In felul acesta, economisiti bani, dar si spatiu. Producatorii va pot acorda diferite beneficii si facilitati sau bonusuri, depinde cum va intelegeti cu acestia si ce oferte va propun. Containerele modulate sunt relizate cu ajutorul tehnicilor de ultima generatie. Aceste containere pot fi folosite pentru a locui in ele, pentru constructia de cladiri ori case de vacanta. Mai sunt folosite pentru birouri, vestiare, Sali de sedinte, ca si grupuri sanitare, pentru telecomunicatii ori pentru depozitarea diferitelor materiale.

Din ce sunt facute aceste containere modulare

Containerele modulare sunt alcatuite din acoperis, podea, stalpi de sustinere, pereti si instalatie electrica. Podeaua este dotata cu un sistem cu patru piese de colt denumit Twist Lock care are urmatoarele componente: vata minerala de sticla, table zincate, structura metalica profilata la rece, OSB pentru exterior cu grosimea cuprinsa intre 18 si 22 mm, lambriu. Stalpii de sustinere din acoperis sunt reprofilati la rece din table zincate, iar grosimea materialului este de 2/2,5/3 mm, acestia asigurand fixarea containerului. Peretii sunt alcatuiti din materiale de cea mai buna calitate: panou sandvis poliuretan, usa, precum si doua ferestre oscilobatante din termopan. Instalatia electrica se regaseste atat in interiorul cat si in exteriorul containerului. Cea interioara contine un tablou cu sigurante automate, doua prize duble si doua intrerupatoare, precum si doua lampi de tip neon. Prize exterioara are capacitatea de 220/380 V si o agrafa de impamantare. Alegeti cu incredere astfel de containere daca nu aveti un buget prea mare pentru a va construi o casa si cu siguranta nu veti da gres cu alegerea facuta. Ocupa mai mult spatiu si veti face economie si la pret.

Leave a Reply