Semnificatia unei carti de vizita

Cartile de vizita sunt folosite chiar si de catre vechii oameni de afaceri, iar cand spun acest lucru ma refer la cei care faceau afaceri acum cateva sute de ani. Cei mai multi dintre acestia erau de parere ca o carte de vizita poate cu adevarat sa le oglindeasca personalitatea si mai mult decat atat, sa ii ajute sa mentina o relatie stabila cu partenerii lor de afaceri. Desigur, trebuie sa va spun despre cartile de vizita din acea epoca si alte lucruri, cum ca acelea erau unele destul de simple si care difereau destul de mult de cele care se realizeaza in ziua de astazi. Insa acest lucru este unul legat strict de tehnologie, iar cum tehnologia de atunci si pana in prezent a avansat foarte mult, la fel s-a intamplat si cu cartile de vizita.

In ceea ce priveste semnificatia si aspectul cartilor de vizita, parerile oamenilor sunt impartite. O parte dintre acestia prefera carti de vizita din colectii deosebite  cat mai umplute cu continut, in timp ce altii sunt de parere ca daca isi creaza carti de vizita simple si cu un aspect cat mai elegant, acestea vor avea un impact mult mai mare in randurile clientilor si ale partenerilor de afaceri. Si aici va pot spune ca eu sunt de parere ca, atunci cand va comandati sau creati carti de vizita simple, cu mult bun gust si cu un aspect cat mai elegant, impactul acestora va fi unul mult mai mare si reputatia dumneavoastra va creste semnificativ.

Referitor la cele spuse putin mai sus, as dori sa va amintesc si faptul ca, pe o carte de vizita nu trebuie sa treceti un infinit de lucruri, ci numai detaliile cele mai importante si care sunt capabile sa stabileasca o relatie clara intre dumneavoastra si partenerii de afaceri sau clientii pe care ii aveti. Iar printre lucrurile cele mai importante care trebuiesc afisate pe carti de vizita, dupa cum foarte multi dintre dumneavoastra probabil stiti deja, se numara: numele companiei la care lucrati sau pe care o conduceti, numele si prenumele dumneavoastra, numarul de telefon al companiei sau numarul personal de telefon, adresa de e-mail a companiei etc. In plus, atunci cand vreti sa dati un plus de originalitate cartilor dumneavoastra de vizita, este recomandat ca pe acestea sa afisati si sloganul companiei si de ce nu, logo- ul acesteia. Desigur, acestea trebuiesc afisate cu mult bun gust si de asemenea, ele nu trebuie sa aiba niste dimensiuni extrem de mari. Mai mult decat atat, puteti opta si pentru afisarea unei harti pe cartile dumneavoastra de vizita, deoarece acestea pot ajuta clientii sau partenerii de afaceri sa ajunga la biroul dumneavoastra mult mai simplu si fara mari batai de cap.

Leave a Reply