Top pluginuri WordPress pentru seo

Am gasit mai multe carti optimizare seo care ne prezinta cele mai bune pluginuri de wordpress existente si din care ne-am decis sa vi le prezentam si noi pe cele mai importante si pe cele mai utile.

Acest articol este important pentru ca wordpress este extrem de popular si este tot mai des utilizat in ultima vreme incat poate fi un subiect de interes pentru foarte multi utilizatori, un articol despre pluginuri importante care sa va ajute in demersurile voastre de a face site-uri.

Ar trebui sa stiti ca inainte de a instala un plugin trebuie sa stiti mai multe lucruri importante pentru a face totul ca la carte.

Verificati sursa si nu instalati pluginuri decat din surse autorizate. Verificati si legitimitatea. Este recomandat sa nu instalati si pluginuri premium care sa fie crack-uite. Pe de o parte un astfel de lucru este furt iar pe de alta parte este o cale foarte sigura de a instala mai multe lucruri nedorite si daunatoare.

Comunitatea este foarte important. Verificati inainte sa instalati un plugin verificati daca acesta e si mentinut la zi si cu toate updateurile recente, ca e compatibil cu versiunea voastra de wordpress si ca e un plugin utilizat de foarte multi oameni.

Akismet este un plugin foarte bun impotriva comentariilor de tim spam. El nu este infailibil insa e cel mai bun din toate pluginurilor. Este vident mult mai bun decat toate metodele care au Captcha si este de asemenea si cea mai simpla si cea mai buna metoda pentru userii site-ului.

Anti malware by eli este extrem de folositor. Instalarile, dezinstalarile, stergerile si razgandirile pot sa creeze brese de securitate in special daca instalarea de pluginuri are loc din locuri unde nu trebuie si asa cum nu trebuie. Este foarte bun si daca pe blog apar misterios pagini care au spam sau daca suspectati ca site-ul este modificati de un hacker.

Antivirus este un plugin care face fix ceea ce spune. Este simplu de utilizat si instalat si uneori fisierele proprii temei pot sa dea si rezultate care nu sunt pozitive. Verificati online si pe forumuri inainte de a elimina fisierele. Una din cele mai bune variante ar fi sa le inlocuiti cu unele proaspete luate dintr-o sursa de incredere.

One click child theme este o tema child. Uneori este necesar si chiar imperativ sa aveti o tema child daca vreti sa modificati temele.

Pluginurile va ajuta sa adaugati teme child cu ajutorul carora sa se tina foarte bine si contabilitatea tuturor modificarilor care sunt aduse temelor deja instalate. In acest fel la reinstalari si la update in cazul problemelor de securitate puteti sa aveti si cerititudinea ca site-ul va arata asa cum trebuie in doar cateva minute.

Wp faster cache este un plugin foarte simplu de instalat. Va sugeram ca atunci cand vreti sa il instalati sa verificati si sa intelegeti bine ce inseamna toate setarile. Nu este foarte complicat sa instalati acest plugin insa fiecare setare face ceva si cevaul acesta este indeajuns de important incat sa merite sa va dati interesul sa il intelegeti.

Leave a Reply