Ventuze masaj, tratamentul nedureros contra afectiunilor

 

Chiar si la cea mai mica durere, apelam imediat la ajutorul medicamentelor fara sa ne gandim ca sunt si tratamente alternative care ne pot ajuta sa scapam de orice durere sau afectiune fara sa luam un pumn de pastile. Nu cred ca exista multe persoane care sa nu fi auzit de ventuze masaj. Este o metoda de tratament foarte eficienta si la indemana tuturor. Daca nu stiti sa le aplicati singuri, indicat este sa mergeti la un profesionist. Tratamentul este foarte benefic pentru sanatate, fiind folosit pentu tratarea diverselor afectiuni. Tratamentul dureaza mai multe zile si chiar saptamani daca rezultatele nu va multumesc. Dupa ce rezultatele incep sa apara, puteti sa faceti doar sedinte de mentinere. Ventuzele de la Cosmetice-bio se folosesc intr-o stare perfecta de igiena, spalandu-se si deziinfectandu-se dupa fiecare utilizare. Pot fi dezinfectate cu spirt sau spalate pur si simplu cu apa si sapun, insa inainte de aplicarea pe piele, acestea trebuie lasate sa se usuce. Dupa ce ventuzele se vor scoate de pe piele, aceasta se va sterge cu un prosop. Pacientul va incepe imediat sa transpire, asa ca va trebui impachetat.

Principiul pe care se bazeaza ventuzele este foarte simplu: rolul acestora este de a aduce boala la suprafata pentru a fi eliminata cat mai repede. Ventuzele sunt de diferite marimi, iar cele mai mici se folosesc pentru ochi si urechi. Ventuze masaj se folosesc si pentru copii in tratarea diferitelor afectiuni. Totusi, specialistii sunt cei care lucreaza cu lucruri de calitate, asa ca nu trebuie sa vi le aplicati singuri acasa daca nu stiti cum se face acest lucru corect. Inainte de a incepe tratamentul, medicul ii va pune pacientului un diagnostic, dupa care acesta va trebui sa urmeze indeaproape o schema de tratament pentru ca rezultatele sa nu intarzie sa apara.

Istoria primelor ventuze

Primele ventuze au aparut in Egiptul Antic. Pe timpuri, nu exista casa de batrani care sa nu aiba ventuze pe care sa le foloseasca in tratarea diferitelor afectiuni ale nepotilor. De la banalele raceli pana la cele mai grave afectiuni, acestea erau tratate cu ajutorul ventuzelor masaj. Primele ventuze erau confectionate din corn de animal, dupa care acestea au ajuns sa fie confectionate din bambus, ceramica si alama. Pielea este cea care ne indica afectiunea de care suferim. Costul unei sedinte de masaj este de 50 de lei si este cea mai buna alegere in cazul in care aveti o afectiune si nu mai stiti cum sa scapati de ea. Renuntati la medicamentele din farmacii si alegeti varianta naturista care nu are cum sa va afecteze in nici un fel sanatatea. Daca veti observa urme de la ventuze, sa stiti ca acestea vor trece in cateva zile. Asta inseamna ca tratamentul isi face efectul.

 

Leave a Reply