Ecografe performante in clinici si spitale

Achizitionarea unui ecograf este o investitie financiara destul de mare pentru o clinica sau un spital. Unele clinici private sau spitale mari au bugete mari si sunt in cautarea celor mai noi si performante ecografe color, cu cele mai bune dotari, dar exista si clinici mici, cu bugete reduse care cauta sa inlocuiasca vreun ecograf nefunctional mai vechi si care automat vor fi mai atente la pretul platit. Dumneavoastra de ce ecograf aveti nevoie?

Ecografe Doppler Color Mindray DC 70

Aceste ecografe sunt echipamente avansate de imagistica medicala. Sunt prevazute cu un display mare de 19 inch cu o rezolutie de 1280 x 1080 pixeli. Exista boxe prevazute in consola si un numar de patru porturi active pentru solde, inclusic unui pentru sonda tip pencil. Pentru operare facila ecografele sunt de asemenea proiectate cu monitoare toch screen mari, de 10.4 inch. Regasim pe aceste ecografe mai multe moduri de lucru standard (B, M, PW, HPRF, etc), dar si o serie de moduri printre care posibilitatea de redare in multiple sectiuni de volum, iLive, posibilitte de calcul automat a volumelor, panoramare, elastografie, ecou de stres, mod anatomic curbat si utilul Smart 3D.

ecografe

Functii avansate de imagistica medicala

Cu ajutorul functiei iTouch imaginile sunt imbunatatite in mod automat astfel ca dumneavoastra si pacientii dumneavoastra vor avea acces la informatii cat se poate de precise, in timp real. Un astfel de ecograf performant este de nelipsit intr-o clinica moderna care isi respecta pacientii si profesiunea.

Daca pana acum foloseati in clinica un ecograf mai vechi alb-negru este momentul sa procurati si un astfel de ecograf color pentru ca diferenta este notabila. Avantajul major va fi in stabilirea cu precizie a unui diagnostic si bineinteles un bun diagnostic este piatra de temelie pentru un tratament corespunzator.

Mindray DC 70 este dotat cu cele mai moderne functii smart si cu siguranta reprezinta o investitie importanta pentru orice cabinet individual sau orice clinica de specialitate. Ecografele lucreaza si cu un hard disk, iar Midray DC 70 este prevazut cu un hdd de o capacitate impresionanta, de 320 GB, suficient pentru a stoca mai multe date ale pacientilor. In plus puteti scrie rapid datele pacientilor pe DVD-uri pentru ca ecografele au DVDRW. Pentru conectarea altor device-uri (smart) folositi cele 5 porturi USB, MedTech si MedSight. In plus exista si un adaptor de retea wireless.

Ecografe Mindray DC 70- beneficii

Mindray DC 70 prezinta mai multe avantaje pentru care se merita sa-l alegeti din mai multe optiuni. In primul rand are monitor mare pentru afisare + un display touch pentru operare facila. Apoi este color si este 4D. Se poate folosi pentru o multitudine de aplicatii iar timpul de examinare si diagnosticare va scadea foarte mult. Imaginea clara este un alt punct forte peste care nu putem trece. De altfel ecografele color aduc un plus de calitate imaginilor redate, iar toate acestea sunt in beneficiul pacientilor si al medicilor care pot gestiona mai usor diagnosticul si tratamentele adoptate. Imaginea precisa este sustinuta si de prezenta unor sonde extrem de avansate din punct de vedere tehnologic. Apropo de sonde, pentru femeile insarcinate in primul trimestru, medicul poate folosi in timpul ecografie o sonda speciala cu performante in ob-gin.

Aplicatii pentru ecografe Mindray DC 70

Mindray DC 70 se poate folosi pentru diverse aplicatii in medicina si in mai multe sectii (cardiologie, ostetrica si ginecologie, urologie etc). Capacitatea de focalizare uniforma, rezolutia spatiala excelenta fara zgomote de fond, contrastul si viteza optimizata fac din acest ecograf un model exceptional.

De unde sa cumparati ecografe Mindray

Pentru ecografe Doppler Color Mindray DC 70 dar si alte modele similare ne puteti solicita oferta completa cu preturi aferente la 021 320 10 55, 0722 300 458. Ne-am bucura sa putem deveni furnizorul dumneavoastra de incredere pentru ecografe de calitate, la preturi excelente.

Leave a Reply