Cand ar trebui sa incepem sa folosim crema antirid?

La 20 de ani este prea devreme? Poate la 25? Deja la 30 de ani pare sa fie prea tarziu?

Cand ar trebui sa ne ingrijoram cu privire la imbatranirea tenului si cand ar trebui sa ne cumparam prima crema antirid?

Toata lumea vorbeste ca pentru a combate semnele negative ale imbatranirii cel mai bine sa le previi si sa folosesti devreme produse anti-aging. Dar care este varsta indicata? Daca aveti 20 de ani s-ar putea sa va ganditi ca este prea devreme sa folositi crema antirid si seruri.

Cand am implinit 25 de ani lucrurile au devenit dintr-o data mai serioase. Pragul de 30 de ani este aproape asa ca am decis sa ma gandesc serios la o rutina anti-imbatranire. Daca pana la 25 de ani evitam sa privesc spre raftul cu creme anti-rid, din acel moment mi-am propus sa fiu sa mai atenta la acestea. Am cumparat si am aplicat cu indrazneala formule de creme impotriva ridurilor si totul a fost bine.

La 20 de ani poate fi prea devreme sa folosesti o crema antirid

In general (si subliniez general) nu este necesar sa incepi sa folosesti produse anti-imbatranire cand ai 20 de ani. De fapt, esti prea tanara pentru ele.

Cremele antirid pot cauza depresie

Aceste creme pot provoca depresie mai ales daca sunt folosite prea devreme. Totusi ele sunt gandite pentru persoane trecute de o anumita varsta. pe masura ce pielea imbatraneste, productia de grasimi naturale scade, ceea ce duce automat la o piele uscata, care necesita creme mai bogate si mai complexe pentru a atenua aceasta uscaciune. Daca sunt folosite prea devreme, cremele antirid pot provoca blocarea pielii tinere care produce deja suficient de mult ulei in mod natural.

Momentul propice depinde de persoana

Dar asta nu inseamna ca trebuie sa incepi sa folosesti crema antirid daca ai 20 de ani. Probabil pe la 20 si ceva de ani nu ai nevoie sa te gandesti la asa ceva. Insa daca vorbim despre o persoana care locuieste in apropiere de o plaja, practica sport in aer liber sau petrece mult timp in soare/ la bronzare atunci inceperea folosirii unei creme antirid poate avea sens pentru a preveni imbatranirea accelerata. Apoi, genetic unele persoane imbatranesc mai rapid decat altele, cele care au o expresii faciale intense si muschi faciali puternici sunt predispusi la riduri si imbatranire prematura.

De cele mai multe ori o persoana isi da seama cand are nevoie de o crema antirid. Este si cazul dumneavoastra? Incepeti cu o crema antirid naturala, fara parabeni, cu un complex de ingrediente active, bogate in nutrienti. Comanda online pe Probiolife.ro

Leave a Reply