Smart tv – reparatii la preturi accesibile

Te intrebi daca toate asa numitele televizoare inteligente sunt cu adevarat inteligente? Cat de bune sunt aplicatiile integrate? Nu este acelasi lucru cu un dispozitiv de streaming dedicat? Oare este adevarat ca Smart-urile sunt mai fiabile si ajung mai putin in service tv? Vom discuta in continuare despre aceste lucruri.

Ce este un smart tv?

Initial denumite “televizoare conectate”, aceste televizoare au primit numele de “smart tv-uri” de la companii precum Samsung si LG. Termenul a ajuns sa denumeasca orice televizor care poate fi conectat la internet pentru a accesa servicii media streaming si care poate rula aplicatii de divertisment, cum ar fi servicii de inchiriere video la cerere, posturi de muzica pe internet si browsere web. Pentru reparatii tv smart sunati la 0763 658 831.

reparatii tv

Ce companii produc televizoare smart?

Practic fiecare producator de televizoare poate produse smart tv-uri. Televizoarele smart mai ieftine sunt in general mai mici (cu diagonala mai mica) si au seturi reduse de functii si aplicatii. In partea cealalta producatori ca LG, Panasonic, Philips, Samsung, Sony, Sharp se straduiesc permanent sa aduca noi si noi inovatii in ceea ce priveste functiile si caracteristicile televizoarelor inteligente. Indiferent de producator, daca aveti un smart tv defect veniti cu el intr-un centru de reparatii tv

Cum se conecteaza smart tv-urile la internet?

Un televizor inteligent utilizeaza fie o conexiune Ethernet dedicata, fie un cablu Wi_fi pentru a se conecta la reteaua de internet. Cele mai multe modele de smart tv-uri vin cu retea integrata, insa ar trebui sa verificati acest lucru inainte de a cumpara un televizor. Acum exista pe piata foarte multe modele cu wireless, care va permit sa va conectati la internet mult mai usor, fara fir. Pentru streamingul filmelor, unele televizoare accepta cel mai recent si mai rapid standard Wi-Fi 802.11ac. Daca vreti sa renuntati la cablu, atunci prin wireless va puteti conecta mai rapid la Internet.

Persoanele care au case mari ar trebui sa verifice acoperirea wireless. Daca routerul Wi-Fi se afla la etajul 2 si televizorul smart este la subsol de exemplu, este posibil ca tv-ul sa nu poata transmite stream video de la Netflix sau de la alti furnizori. In plus, majoritatea receptoarelor WI-Fi nu sunt la fel de sensibile ca cele din cutiile set-top.

Daca televizorul dumneavoastra smart nu are un semnal wireless suficient de puternic, exista cateva optiuni pentru remedierea problemei. Firma de reparatiitv va poate ajuta. Daca routerul este prea vechi, schimbati-l cu unul nou standard 802.11ac. Dispozitivele de extindere a gamei Wi-Fi sunt de asemenea disponibile de la diverse companii, dar este nevoie de timp si rabdare pentru a fi instalate.

In cazul in care nu reusiti sa rezoltati problemele de conectica la internet puteti suna la service tv 0763 658 831.

Ce servicii ofera televizoarele smart si cum difera acestea intre ele?

Nu exista sisteme de operare standard pentru smart tv-uri. Nu exista nicio interfata standard. Asta pentru ca aproape fiecare producator de televizoare inteligente utilizeaza programe diferite si o prezentare grafica diferita. Unele companii folosesc o varietate de sisteme de operare si interfete, in functie de model. Majoritatea televizoarelor inteligente accepta servicii preum Netflix. Cu toate acestea, unele seturi ofera doar anumite aplicatii. Cele mai ieftine modele de televizoare smart vin la pachet cu aplicatii populare si atat. In schimb televizoarele foarte performante si cu preturi ridicate ofera o gama completa de aplicatii si servicii.

Si aranjamentul aplicatiilor variaza. Unele televizoare inteligente utilizeaza ecrane de derulare a pictogramelor pentru afisarea optiunilor. Alte televizoare folosesc ferestre sau bare de derulare de-a lungul fundalului ecranelor. Caruselurile de ecrane in stil 3D se folosesc pentru a sorta si a aranja cu usurinta toate serviciile disponibile.

Leave a Reply