De ce ar trebui sa iti cumperi un laptop Lenovo Yoga Book?

Atunci cand ai de gand sa iti cumperi un laptop, cu siguranta vei tine cont de mai multe criterii, iar primul aspect foarte important, care te poate influenta in momentul in care trebuie sa iti alegi produsul il reprezinta fara doar si poate, pretul acestuia.

Un alt criteriu important de care va trebui sa tii cont, si cu siguranta vei tine, este reprezentat de specificatiile tehnice ale produsului, pentru ca performantele acestuia sunt influentate in mod direct de specificatiile tehnice ale sale.

In cazul in care ai de gand sa iti cumperi un laptop care vine cu un design spectaculos, ar trebui sa iti indrepti atentia spre modelul Lenovo Yoga Book, insa trebuie sa stii din start ca pretul unui asemenea laptop va fi unul pe masura.

Acest echipament, este de fapt un hibrid tableta-laptop, foarte interesant si totodata atipic, modelul fiind compus dintr-un ecran de 10.1 inch, avand o rezolutie de 1920 x 1200 Pixeli, dar dispune si de o suprafta touchscreen separata, iar ambele suprafete sunt prinse intre ele cu ajutorul unei balamale speciale, watchband, iar astfel echipamentul primeste forma unui caiet.

Acest model de echipament a fost pentru prima data prezent la targul de tehnologie IFA 2016, si a uimit printr-un look subtire, dimensiunile sale fiind 256.00 x 170.80 x 9.60, in timp ce greutatea sa este de doar 690 grame. Cu siguranta si calitatea materialelor din care este construit este una superioara.

Yoga Book este un echipament care utilizeaza un procesor Intel Atom de 2.4 Ghz quad core x5 Z8550, si are o memorie interna de 4 GB RAM.

In ceea ce priveste spatiul de stocare al unui astfel de laptop, acesta este 64 GB, insa se poate extinde folosind un card de memorie Micro SD, de pana la 128 GB. Acest echipament poate fi folosit pentru a naviga pe internet, folosind reteaua 4G, sau wifi.

In ceea ce priveste sistemul de operare al echipamentului, acesta vine cu o versiune Windows 10 instalata, sau cu versiunea Android 6.0.

Daca stam sa privim dincolo de hardware, un astfel de echipament vine cu mai multe inovatii spectaculoase, astfel ca tastatura laptop este una virtuala, iar acest aspect se simte foarte bine la atingerea tastelor, datorita faptului ca ofera o senzatie placuta in momentul apasarii tastelor.

In ceea ce priveste aceasta tastatura virtuala, utilizatorilor care au degetele mai mari si mai groase, le va fi ceva mai dificil de utilizat, datorita faptului ca dimensiunile tastelor sunt reduse.

Insa ce este cel mai important, este faptul ca tastatura unui astfel de echipament, raspunde foarte bine la comenzi, fara intarzieri.

Ei bine, in ceea ce priveste pretul unui astfel de echipament, acesta este cuprins undeva intre 2900 de lei si 3200 de lei, iar preturile difera de la un comerciant la altul, insa in cazul in care buzunarul iti permite, cu siguranta ar fi o idee inspirata aceea de a opta pentru un astfel de echipament.

In cazul in care bugetul tau nu este unul foarte mare, cu siguranta nu poti cumpara un echipament care sa aiba astfel de specificatii tehnice.

Leave a Reply