Bormasina cu acumulator bosch – de ce sa o alegem?

Nu trebuie sa fii mare meserias sau cel mai priceput tamplar pentru a sti sa folosesti o masina de gaurit cu acumulator. De fiecare data cand aveti nevoie de o reparatie in casa care necesita insurubat, dezsurubat sau gaurire, cu siguranta veti avea nevoie de o bormasina cu acumulator bosch. Fie ca aveti de instalat rafturi, agatat tablourilor, de construit sau asamblat mobila, o astfel de masina este imperativa.

Din gama variata de marci care existenta pe piata, doar cateva indeplinesc cu adevarat cerintele de calitate si durabilitate. Printre acestea se numara si bormasina cu acumulator bosch. Puterea unei masini de gaurit cu acumulator este totul, deoarece va face lucrul mult mai simplu si mai placut. Majoritatea masinilor de gaurit fara fir functioneaza la o tensiune de minim 14V si sunt alimentate de acumulatori litiu-ion.

Cand acestea sunt incarcate complet, acumulatorii sunt facuti sa reziste oricarui proiect complex. De aceea, pentru un proiect standard nu aveti nevoie de multa forta, insa in cazul unui proiect mai solicitant trebuie sa cautati neaparat un produs cu o forta de torsiune de minim 40 nm.

Forta de torsiune este puterea folosita pentru a roti un element in jurul unui ax, iar cu cat aceasta valoare este mai mare, cu atat masina de gaurit este mai performanta. Alegeti o bormasina cu acumulator bosch perfecta pentru proiectul pe care doriti sa il finalizati. Cele mai bune masini de gaurit fara fir folosesc o mandrina care nu necesita unelte suplimentare pentru strangere: aceasta pur si simplu se strange si se desfaci cu mana.

Cea mai buna bormasina cu acumulator bosch contine in pachet cel putin un burghiu sau un suport de surubelnita. In cazul in care aveti nevoie de mai multe dimensiuni, este recomandat sa achizitionati si un set de accesorii pentru gaurit si insurubat.

Se folosesc usor

Cand vreti sa dati o gaura intr-un material mai dur cum ar fi betonul veti avea nevoie de un maner auxiliar care se poate atasa in lateralul masinii de gaurit. Rolul acestui maner este de a va oferi control suplimentar asupra unghiului de gaurire si va adauga si forta. Nu conteaza daca locuiesti intr-un apartament sau intr-o vila, deoarece o masina de gaurit cu acumulator va va usura munca la orice proiect.

In cazul in care site-ul nu v-a convins de importanta unei bormasini cu acumulator bosch, mergeti direct la magazinele firmei unde consilierii vanzari va stau la dispozitie cu orice infirmatie aveti nevoie. Mai mult de atat, acestia va pot ajuta sa va alegeti unealta de care aveti nevoie pentru a va face treburile in siguranta. In cazul in care v-ati hotarat sa va cumparati mai multe unelte profesionale de pe site, puteti beneficia si de o reducere, iar transportul sa fie gratuit, in functie de suma pe care o aveti de achitat.

Leave a Reply