De ce sa alegi o pompa cu variator de turatie?

Alegerea unei pompe cu variator de turatie nu este un lucru tocmai usor, mai ales daca nu esti cunoscator in aceste domeniu, drept pentru care studierea indeaproape a caracteristicilor este un aspect foarte important. Chiar daca orice pompa Panelli cu variator de turatie vine insotita de un document explicativ al datelor tehnice, unele dintre acestea sunt mai greu de inteles si mai apoi destul de greu de pus in practica.

O pompa Panelli cu variator de turatie are cateva avantaje majore fata de pompele obisnuite, iar acest lucru deriva chiar din dotarile pompei, si anume variatorul acest variator are proprietatea de a controla turatiile pompei, evitandu-se astfel eventualele probleme ce pot aparea de-a lungul perioadei de utilizare.

O pompa Panelli cu variator de turatie este protejata din punct de vedere al socurilor mecanice, ceea ce inseamna ca in cazul pornirilor sau opririlor repetate, pompa nu va avea de suferit.

Ca majoritatea pompelor existenta pe piata, si aceste pompe submersibile cu variator de turatie beneficiaza de protectie pentru cazul in care apa lipseste, lucru care nu poate fi decat avantajos atat pentru dispozitiv in sine cat si pentr beneficiarii care nu trebuie sa se mai teama din pricina unor astfel de defectiuni.

Un alt punct forte pe care o pompa cu variator de turatie il are, consta in faptul ca este economica din punct de vedere al energiei consumate, si are protectie in cazul fluctuatiilor de tensiune. Aceste fluctuatii de tensiune, fie ca vorbim despre sub-tensiue sau despre supra-tensiune, pot afecta in mod iremediabil folosirea acestor produse, drept pentru care o astfel de protectie este cat se poate de binevenita.

Pompele din gama Panelli sunt deja recunoscute pentru faptul ca sunt extrem de calitative. Faptul ca sunt realizate din cele mai bune materiale si ca au sisteme care ne permit sa stam fara grija din punct de vedere al functionalitatii contribuie la renumele lor.

Desi s-ar putea crede ca aceste produse costa foarte mult si ca investitia nu este neaparat una justificata, in realitate avem nevoie de aceste produse daca ne dorim cu adevarat ceea ce este mai bun in ceea ce priveste proiectele noastre de alimentare cu apa.

Pompele nu necesita persoane specializate pentru montaj si pentru mentenatnta, deoarece sistemul de functionare este intuitiv si nu pune dificultati. Acest lucru este foarte important, deoarece orice client cauta sa foloseasca produse pe care sa le inteleaga si la care sa aiba acces ori de cat ori este necesar.

Pe de alta parte, o pompa Panelli cu variator de turatie nu ocupa mult spatiu tehnic, convertizorul de frecventa avand posibilitatea de fi montat direct pe teava de refulare. Sistemul de pornire de tip soft start protejeaza motorul, ferindu-l de socuri mecanice care i-ar putea pune in pericol functionarea.

Din acest motiv, magazinul www.shop-einstal.ro ofera clientilor sau toate detaliile cu privire la aceste produse si de asemenea si oferte din cele mai accesibile, astfel incat oricine sa se poata bucura de experienta de a lucra cu produse cu adevarat eficiente si sigure.

Leave a Reply