Modele de sandale cu ciucuri care fac senzație vara

De ce să porți sandale cu ciucuri

Poate ți se pot părea ciudate și copilărești, însă sandalele cu ciucuri odată încălțate vor deveni prietenele tale. Vei vedea câtă veselie îți oferă acestea de-a lungul întregii zile și nu te vei sătura din a le purta. Vara este momentul ideal pentru a purta culori vioiaie așa că poți alege să ai la îndemână încălțăminte cât mai veselă și hazlie.

Pentru a fi la modă în sezonul verii, trebuie să te asiguri că ai măcar o pereche de sandale gladiator cu ciucuri sau sandale din piele întoarsă cu pompom și franjuri. Merită să porți acest tip de încălțăminte pentru că îți oferă lejeritate și se potrivesc de minune la hainele colorate de vară, dar și la ținutele mai simple.

Sandale cu ciucuri, pompom și franjuri în culori

Pentru a fi pregătită în vacanța de vară, pentru mersul la plajă și plimbările relaxante, alege să fii încălțată cu o pereche confortabilă de sandale fără toc cu ciucuri și pompom. Acest tip de sandale sunt extrem de populare și vei reveni la ele în fiecare vară.

Printre cele mai căutate sandale pe timp de vară sunt sandalele în tonuri maronii, ele potrivindu-se de minune cu ciucurii colorați. Nici sandalele metalizate cu ciucuri nu sunt alegeri de care să te temi.

Ca să te asiguri că ești la modă, pregătește-ți niște sandale cu ciucuri, pompom și franjuri. Poți să le porți cu o rochie albă lejeră atunci când mergi la plajă și se vor potrivi la fix și cu un costum de baie colorat.

Sandalele cu ciucuri și franjuri sunt o alegere potrivită pentru sezonul estival deoarece le poți combina cu ușurință la multe tipuri de ținute. Le poți asorta la blugi trei sferturi, pantaloni scurți, fuste, sarafane, salopete sau rochii vaporoase.

Sandalele gladiator cu ciucuri

Când spui vară, te gândești imediat la festivalurile de muzică și la distracție. O pereche de sandale gladiator cu ciucuri este numai bună pentru vară și pentru festivaluri. Vei căpăta un look relaxat și hippie iar aspectul acestor încălțări te vor înveseli ori de câte ori le privești. Starea de bine te va însoți toată ziua iar tu te vei simți șic și confortabilă în aceste sandale vesele cu ciucuri.

Leave a Reply