Pentru un site cu popularitate crescuta

Sa faci un site nu este un lucru destul de greu si nici scump, mai ales in ziua de azi cand exista destul de multe platforme care dau oricui posibilitatea de a crea un site gratuit. Insa, cel mai greu lucru este sa il promovezi pe acesta, adica sa il faci mai cunoscut.

Comparativ cu acum cativa ani in urma, cand era destul de simplu sa promovezi un site si sa il faci pe acesta mult mai cunoscut, in ziua de azi lucrurile s-au schimbat semnificativ. Chiar daca exista multe posibilitati de promovare site in ziua de azi, multe dintre acestea dau gres in unele cazuri.

De exemplu, unul dintre cele mai folosite instrumente de promovare folosite de aceasta Agentie TopOnWeb, atunci cand vine vorba despre site-uri, este reprezentat de retelele social media. Iar astfel putem spune ca facebook, linkedin sau twitter pot reprezenta unele instrumente de promovare site destul de benefice cateodata.

Insa trebuie mentionat ca singurul beneficiu adus de aceste retele social media asupra unui site este cresterea numarului de vizitatori, nicidecum cresterea site- ului respectiv in motoarele de cautare sau pozitionarea lui mai buna in acestea.

Si aici trebuie mentionat ca motoarele de cautare nu ia prea mult in considerare link- urile provenite din retelele social media, deoarece acestea sunt unele de o calitate destul de slaba.

Inca o idee de promovare site sugerata de Agentie SEO TopOnWeb poate fi reprezentata de catre email. Insa acest instrument de promovare numit email este benefic mai ales in cazul magazinelor online.

Spun asta deoarece, prin email nu poti trimite mail-uri decat atunci cand ai ceva nou de prezentat, iar produsele din magazinul tau online, nou aparute, pot fi ideale de a fi trimise prin mail atunci cand doresti sa le faci cunoscute.

Dar atentie aici, pentru ca email-urile folosite trebuiesc sa fie unele publice, iar in mail-urile pe care trebuie sa le trimiteti este necesar sa dati cat mai multe detalii despre magazinele online pe care le promovati, pentru ca altfel riscati ca mail-urile trimise de dumneavoastra sa fie considerate spam-uri.

Puteti de asemenea sa va ganditi si la inscrierea in directoare ca reprezentand un benefic instrument de promovare. Insa atunci cand detineti un site nou, nu trebuie sub nicio forma sa il inscrieti in directoare, deoarece motoarele de cautare il vor penaliza.

Este recomandata inscrierea unui site intr-un motor de cautare numai atunci cand acestea are o vechime de minim doi ani si cand detine un numar destul de mare de link-uri de o calitate inalta.

Cele de mai sus sunt doar trei dintre metodele de promovare ale unui site, insa acestea sunt cele mai cunoscute si nu in ultimul rand, cele mai folosite din toate timpurile.

Leave a Reply