Cum se muta mobila si aparatele grele

Ori de cate ori te muti din casa in casa, va trebui sa te ocupi cu miscari grele, dificile, de ridicatul de mobilier sau aparate de care ai nevoie pentru a trece de la domiciliul vechi la noul loc.

Fiecare gospodarie are cel putin un lucru care este greu de miscat, iar atunci cand mutarea intervine, chiar daca e vorba de mutari in Geesthacht cu firma ccnmontagen, acest lucru este cel de care nu te poti desparti.

Poate este o canapea care nu incape prin usa sau un televizor cu ecran mare, care nu este numai greu de ridicat, dar este si fragil, de asemenea. Iata ce trebuie sa stim atunci cand mutam lucruri grele sau sensibile:

Cum sa mutat o plasma fara a o avaria

Cum televizoarele costa acum atat de mult, acestea sunt de multe ori considerate o investitie si nu ceva ce se poate strica oricand si oricum. Nu numai ca vei pierde o perioada buna toate meciurile sau serialele importante, dar televizoarele pot fi destul de costisitor de reparat.

Cum se trece o canapea printr-o usa sau un hol ingust

Mutarea unei canapele sau a unui pat intr-un spatiu nou de multe ori necesita o multime de manevre, dar si impingerea si indepartarea usilor. Nu e usor sa determini daca o canapea se va potrivi printr-o usa, pe o scara sau intr-un lift. E bine sa puteti determina daca o canapea se va potrivi pe usa pentru a putea ajunge sa fie incarcata intr-un camion.

Cum sa transporti o saltea pe partea de sus a masinii, fara sa o pierzi

Probabil ca ai vazut vreodata in trafic, mai ales la iesirile din oras cum o saltea zacea de-a lungul sau pe marginea drumului. Poate ca cineva a vrut sa scape de ea si a lasat-o in speranta ca un trecator ar putea dori sa o ia. Mult mai probabil, salteaua pierduta este o victima a unui proces de mutare care a mers prost.

Pare destul de simplu sa legi o saltea pe acoperisul unei masini, asta pana cand incepi sa accelerezi pe o autostrada. Deci, pentru a salva salteaua dubla dintr-un astfel de deces teribil, asigura-te ca stii si aplici toate masurile de precautie pentru a porni la drum in mod corespunzator.

Cum se muta un frigider cat mai simplu

Mutarea unui frigider poate fi un efort dificil, dar daca aveti echipamentul potrivit, timp si un ajutor suplimentar, atunci se poate face fara deteriorarea sau ranirea dumneavoastra sau a prietenilor.

Cum se muta un pian fara a crea prejudicii

In cazul in care aveti nevoie sa mutati un pian, ar trebui sa luati in considerare angajarea unui profesionist, asta daca vrei sa duci treaba la bun sfarsit fara prejudicii.

 

Leave a Reply