Cum alegem mobila din dormitor

Cand vine vorba de alegerea mobilei de dormitor, alegerea este una dificila avand in vedere gama larga de materiale de pe piata. Cu siguranta nu este indicat sa plecati de acasa fara sa aveti in minte un plan cu privire la cum va arata mobila: dimensiuni, culoare, design.

Inainte de a porni in cautarea mobilei dorite, masurati de mai multe ori camera pentru a fi siguri ca masuratorile sunt bune si pentru a sti de spatiul de care dispuneti. In felul acesta evitati sa va treziti cu vreo surpriza neplacuta cand vine mobila acasa, in sensul ca aceasta sa nu incapa sau sa fie prea mica.

Alegeti lucruri de calitate si nu va uitati neaparat la bani. Mobila dormitor se poate achizitiona si in rate direct de la magazinul de unde ati dat comanda. Este bine sa va stabiliti un buget inainte de a porni la cumparaturi. Bugetul poate fi ales si pentru fiecare piesa de mobilier in parte insa veti iesi mai ieftin daca veti comanda tot odata.

Daca depasiti bugetul si totusi doriti sa va cumparati ceva mai scump, alegeti varianta de a face rate fara dobanda. Veti iesi astfel in castig garantat. Dormitorul reprezinta oaza de liniste a oricui, locul de relaxare dupa o zi de munca obositoare. De aceea, acesta trebuie sa arate cat mai aproape de dorintele si ideile voastre.

Patul trebuie sa fie foarte confortabil, iar aici salteaua joaca un rol esential. Acesta trebuie pozitionat in dormitor pe mijlocul unui perete in asa fel incat sa permita amplasarea unor noptiere in lateralele acestuia. Pe acestea va puteti pune un corp de iluminat care sa va ofere o atmosfera linistita atunci cand cititi o carte.

Pentru a economisi spatiu in dormitor puteti alege un pat cu lada pentru a depozita cateva lucruri, cum ar fi prosoapele sau lenjeriile de pat. Din dormitor nu va lipsi nici dulapul in care vor sta hainele. Acesta va avea mai multe sertare si rafturi, precum si o bara unde vor fi puse hainele in cuier.

Ce mai puteti avea

In cazul in care spatiul va permite puteti sa va achizitionati si o comoda cu sertare pe care sa amplasati o oglinda. Mobilierul pentru dormitor poate fi achizitionat si de pe site-urile de profil de pe Internet, insa aici mergeti la risc, deoarece nu stiti cu ce va puteti trezi in fata usii.

Cel mai bine este sa mergeti intr-un magazin si sa vedeti exact ceea ce va place, iar consilierii in vanzari va pot face si mobila la comanda pe care o puteti vizualiza din fata calculatorului dupa ce ati oferit dimensiunile corespunzatoare. In cazul in care nu gasiti mobile sau piesele de mobilier care sa corespunda cerintelor si dorintelor voastre, puteti apela la o firma care va poate executa piesele de mobilier la comanda.

Cercetati foarte bine piata de profil inainte de a cumpara ceva. Si, cel mai important lucru, nu va grabiti si nu va aruncati la prima firma pe care ati gasit-o.

Leave a Reply