Care sunt cele mai bune ceasuri?

Unul dintre cele mai populare ceasuri de pe glob este Girard-Perregaux care a fost oferit intr-o gama de stiluri in ultimii ani. Folosind o miscare fina in interior, concentrandu-se pe eleganta si stilul contemporan, acestea sunt ceasuri de calatorie  pentru cei care totusi prefera sa tina evidenta timpului in diferite orase.

Cu alte cuvinte, ca ceas de calatorie, un ceas ca un cronograf de timp al lumii are cele mai relevante complicatii special concepute pentru calatorie si se va dovedi util pentru mai multi calatori. Toate informatiile din acest articol provin de la firme de amanet ceasuri.

Daca tot ceea ce doriti este un prestigios ceas de afaceri / profesional care nu necesita functii specifice de calatorie, atunci un loc minunat de inceput este Rolex 40. Aceste ceasuri nu sunt alegerea cea mai originala din lume si va vor face o tinta pentru crima in zonele periculoase ale lumii. In plus, un ceas ca Rolex “President” este universal cunoscut ca un semn de succes si in situatii de urgenta pot fi tranzactionate pentru o mai mare valoare.

Un ceas Rolex se potriveste la orice, de la un costum normal la cel de business, pana la o imbracaminte casual clasica. Utilizati telefonul si gadget-urile pentru toate informatiile mai complicate si un ceas Rolex Day-Date 40 sau alte ceasuri profesionale pentru toate scopurile profesionale ca o alegere solida pentru un singur ceas de calatorie daca majoritatea calatoriilor dvs. va conduc pe drumuri asfaltate si in hoteluri.

S-ar putea sa respingeti un ceas de scufundare de lux pe o curea din cauciuc sau in stil NATO ca fiind prea casual sau necorespunzator pentru toate situatiile de calatorie. Ati avea dreptate. In cazul in care calatoriti si va asteptati sa fiti in costum in cea mai mare parte a timpului, ceasul dvs. sport pe o curea colorata ar putea sa nu fie o idee buna.

Daca, totusi, va aflati in vacanta sau intr-un mediu mai tropical, aceasta poate fi o alegere excelenta. Curele de cauciuc stralucesc intr-adevar in medii tropicale sau in orice loc unde este fierbinte si este posibil sa transpirati.

Exista, sincer, un sortiment vast de ceasuri de scufundari pe curele de cauciuc cu alegeri bune incepand cu doar cateva sute de dolari. Deoarece vorbim de alegeri “ideale”, am putea merge, de asemenea, pe un ceas de lux.

Omega Seamaster Planet Ocean este la indemana un ceas cu un design elegant si o varietate de variante. Omega Planet Ocean GMT  se intampla de asemenea sa aiba mai multe fusuri orare, dar elementul GMT este optional.

Un anumit subset de ceasuri  din lume sunt cele cu reglare “Est” si “Vest”, care permit avansarea sau scaderea timpului intr-un interval de o ora pentru a face trecerea  intre diferitele fusuri orare. O astfel de familie de ceasuri care prezinta aceasta complicatie sunt diferitele ceasuri “de calatorie” de Patek Philippe.

Toate acestea includ aceeasi miscare, chiar daca acestea exista in diverse familii de produse cum ar fi Nautilus, Aquanaut si, de asemenea, Patek Philippe 5524 Calatrava Pilot.

Ceasurile pilot sunt ceasuri de calatorie excelente, deoarece, prin natura lor, ele sunt concepute pentru a calatori.

Leave a Reply