Motive pentru care vizitatorii parasesc rapid site-ul

In momentul in care esti antreprenor, cu siguranta iti doresti sa iti promovezi cat mai eficient afacerea si in mediul online, mai ales daca stam sa tinem cont de faptul ca, toate informatiile si toate produsele de care avem nevoie, le putem avea din mediul online.

Tocmai de aceea, ar trebui sa apelezi la ajutorul unei agentii specializata in creare pagini web, care iti poate crea un website placut, care sa fie indragit de catre vizitatori, si care sa determine vizitatorii sa ramana pe site.

Sunt agentii care nu creaza site-uri de cea mai buna calitate, iar acest lucru se vede in momentul in care vizitatorii parasesc foarte rapid site-ul.

In continuare, vom discuta in acest articol despre cateva dintre greselile pe care le comit realizatorii de pagini web, greseli care determina vizitatorii sa paraseasca site-ul.

In primul rand, in momentul in care layout-ul grafic al unui site este neatractiv, cu siguranta vizitatorii vor parasi site-ul rapid. De cele mai multe ori, cand accesezi un site, nu dureaza mai mult de cateva secunde sau cateva zeci de secunde sa iti faci o parere despre site, iar acesta este influentat in mod evident de designul sau grafic.

Asadar, aparent, primul motiv pentru care vizitatorii parasesc rapid un website, este designul grafic al acestuia, iar pentru a reapra aceasta problema, solutia care ramane de facut, este un redesign grafic din cand in cand.

Viteza scazuta de incarcare a paginilor este fara doar si poate un alt motiv pentru care o mare parte dintre vizitatori, vor parasi foarte rapid pagina web. Sunt multi vizitatori pe site, care nu asteapta mai mult de 5 secunde pentru a se incarca pagina, indiferent ca discutam despre o pagina cu pe care se gasesc articole, imagini sau fisiere muzicale.

Muzica de pe fundal care ruleaza in mod automat, este iarasi unul dintre motivele pentru care multi vizitatori parasesc dupa doar cateva secunde, sau dupa doar cateva zeci de secunde site-ul.

Muzica de pe fundalul site-ului poate sa fie pur si simplu deranjanta, mai ales atunci cand nu gasesti butonul de stopare al acestei functii. In acest caz, cea mai indicate solutie ar fi aceea de a renunta la acest element media.

Lipsa optimizarii pentru dispozitivele mobile, poate sa fie deasemenea un alt motiv intemeiat datorita caruia foarte multi utilizatori parasesc destul de rapid pagina web, mai ales acum cand, traficul de pe orice tip de site, vine intr-o proportie foarte mare de pe dispozitivele mobile.

Se poate spune faptul ca acele site-uri care nu sunt adaptate pentru telefoanele mobile, pot sa fie considerate ca a fi site-uri inexistente pe piata.

Greselile gramaticale care se regasesc in textele de pe site, pot sa reprezinte fara doar si poate un alt motiv datorita caruia multi vizitatori de pe site, aleg sa paraseasca pagina web dupa foarte putin timp.

Asadar, dupa cum se poate observa, sunt o multime de factori importanti, care pot determina un vizitator sa paraseasca foarte rapid un site web.

Leave a Reply