De ce este bine ca un copil sa invete engleza

In Franta, cursurile de limba engleza sunt obligatorii de la varsta de 6 ani. Cu alte cuvinte, nimeni nu scapa. Cu toate acestea, nu toata lumea are o afinitate speciala cu aceasta limba. Deci, pentru a va convinge, aici sunt 5 motive bune pentru a invata limba engleza care se aplica tuturor si veti intelege de ce este bine sa apelati la cursuri engleza copii.

Daca Mandarina este, din punct de vedere statistic, cea mai raspandita limba din intreaga lume, engleza s-a stabilit ca limba internationala prin excelenta. Daca calatoriti in strainatate, si va stabiliti intr-o tara non-francofona, traind intr-un mediu multicultural, engleza este foarte des o zona lingvistica comuna.

Desigur, ar fi gresit si simplist sa spunem ca acest lucru este suficient pentru a comunica cu oricine, oriunde, dar in cele mai multe cazuri, cateva cuvinte folosite deja pentru a stabili un prim contact sunt extrem de utile.

In contextul global actual, in cazul in care informatiile de pe  Internet pot fi gasite in mai multe limbi, dar  schimburile sunt accelerate fara oprire la frontiere, atunci cand creste comertul international, devine dificil sa ignori engleza. Aceasta limba a devenit o cerinta de recrutare pentru multe companii, si chiar pentru unii, limba de lucru. Ar fi o rusine sa-ti strici sansele!

Ati blocat filmul de duminica noaptea auzindu-l pe Mel Gibson? Pentru ca ati spuns “Am auzit aceasta voce undeva … dar da, este aceeasi voce ca si in filmul cu Schwarzenegger din saptamana trecuta!”. Vrem cu adevarat sa auzim actorii Daniel Craig si Willem Dafoe vorbind exact cu aceeasi voce? Pentru a evita acest tip de inconveniente, cel mai bine este sa stiti limba respectiva, pentru ca veti putea vedea filmele fara sa va obositi ochii cu subtitrari.

Sa fim sinceri, motivele bune pentru a invata limba engleza nu trebuie sa fie dictate de o obligatie sau impuse de circumstante externe. Cu alte cuvinte, limba engleza este utila, dar este, de asemenea, distractiva! In afara de a treia persoana singular, nu exista conjugari de invatat.

Dar sa nu credeti ca engleza este atat de simpla. Desi este usor sa stapaniti rapid elementele de baza, aceasta limba are un vocabular incredibil de bogat si nuantat.

Si pentru confortul dvs., cultura anglo-saxon este omniprezenta in societatile noastre: in film si televiziune, prin muzica, internet … oportunitatile de a auzi sau citi in engleza sunt numeroase si accesibile toate. Acest lucru faciliteaza foarte mult invatarea limbii engleze. Acum nu veti mai avea alte scuze!

Alte elemente foarte importante legate de limba engleza tin foarte mult de zona afacerilor si a dezvoltarii personale. Este posibil sa aveti nevoie sa plecati cu bursa trimisi de facultate intr-o alta tara. Este posibil, de asemenea, sa nu puteti sa invatati limba tarii respective dar va poate ajuta engleza.

Daca aveti copii cel mai bine este sa ii trimiteti la cursuri de engleza inca de cand sunt mici pentru ca vor invata mult mai usor. Cu cat persoana care invata este mai mare cu atat ii va fi mai greu sa invete.

Leave a Reply