La ce foloseste o hala metalica

Cu toti stim cum arata o hala metalica si ne putem imagina la ce foloseste aceasta. Cele mai cautate hale metalice sunt cele din structura usoara din tabla de otel zincat, iar cele mai ieftine pe care le puteti gasi pe piata au o lungime de 15 m si deschidere fara sprijin. Vezi Hale / constructii metalice | Hangar | usi / hale industriale.

Inaltimea interioara este de 6 m si prezinta marele ca nu necesita carcase de buloane in fundatii. Prinderea la sol a acestor hale metalice se face foarte simplu folosind ancore chimice sau mecanice. De asemenea, in functie de nevoile voastre, puteti gasi si hale metalice care nu necesita utilaje pentru a le ridica.

In cazul in care nu stiati, acest lucru le ridica pretul. Elementele structurale sunt usoare, acestea putand fi manipulate de cativa muncitori. Pana si montajul se face foarte usor, doar de pe schela. Specialistii in domeniu spun ca acest lucru nu este foarte complicat si poate fi facut si de catre incepatori, deoarece nu prezinta nici un risc.

Sunt firme care le ofera clientilor structura de rezistenta a halelor metalice montata in elemente structurale. Fiecare colet in parte va contine cate un element structural, iar in acesta clientii vor mai gasi si planul de montaj pentru elementul respectiv.

Doar urmarind indeaproape si respectand planul, cu ajutorul suruburilor, treaba va iesi ca facuta de un profesionist. Structura de rezistenta a halelor metalice va veni insotita de un proiect tehnic, acesta fiind verificat in prealabil de structurile competente, iar clientii nu trebuie sa aiba nici cea mai mica indoiala in privinta intrunirilor prevederilor legale.

Halele metalice ii are ca principali clienti pe fermieri, acestia fiind interesati de aceste constructii deoarece isi tin la adapost cerealele. Inainte de achizitionarea unor hale metalice, clientul trebuie sa stie foarte bine pentru ce urmeaza sa le utilizeze, pentru a nu da gres in alegerea facuta.

La ce mai foloseste o hala

O hala metalica este multifunctionala, dar fiecare fermier o poate folosi pentru propriile nevoi. O hala metalica poate adaposti recolta fermierului sau utilajele cu care acesta lucreaza. Fiecare model de hala are specificul sau, acest lucru ajutand-o sa fie practica si eficienta.

Rezistenta halei metalice este data de structura sa care trebuie sa fie solida. Fara o structura solida, o hala metalica nu ar putea sa reziste si nu si-ar mai gasi utilitatea pentru care a fost proiectata. Fundatia va fi turnata de un constructor, iar specialistii va recomanda ca proiectele sa fie legate intre ele.

In agricultura, timpul de executie al unei hale este foarte important. Nu degeaba este indicat ca pana la sfarsitul recoltei hala sa fie ridicata. De aceea, trebuie avut in vedere cand va incepe lucrarea pentru a fi terminata la timp. Si, cel mai important, apelati la ajutorul unui profesionist.

 

Leave a Reply