Seo in detaliu – densitatea vs. frecventa cuvintelor sau frazelor cheie

Cu cativa ani in urma, oamenii au folosit tehnica Black Hat cunoscuta sub numele de keyword stuffing – aglomerare de cuvinte cheie. Cauti firma de seo Cluj? Intra pe Smartseopack.com.

Acest lucru s-a intamplat, in principiu, atunci cand bloggerii / webmasterii au folosit cuvantul cheie pentru care au vrut sa se clasifice cat mai des posibil. De ce? Pentru ca doreau ca motorul de cautare sa stie ca pagina A continea un continut specific B. Cu toate acestea, aceasta tehnica a devenit in curand o noua forma de spam, nu numai pentru motoarele de cautare, ci si pentru utilizatori.

Articolele ar fi, evident, de slaba calitate si confuze pentru cititori. Parerea mea: Desigur, ar trebui sa utilizati cuvantul dvs. cheie de cateva ori, in functie de dimensiune si continut. Chiar si asa, incercati sa il utilizati intr-un mod natural, astfel incat sa va asigurati ca cititorii dvs. nu sunt deranjati de o repetare a cuvintelor! Indiferent ce faceti, nu va indepartati cititorii!

Apropo, dupa cum probabil ati ghicit deja, umplutura de cuvinte cheie nu mai este utila. De aceea, ar trebui sa investiti cu adevarat in cuvintele cheie LSI, inserandu-le in intregul continut. Intr-adevar, in loc sa cresteti sansele de a clasifica un singur cuvant cheie, le puteti creste pentru mai multe cuvinte cheie. Inteligent, nu? Continuati sa cititi aceste sfaturi de blog SEO si veti continua sa fiti uimiti!

Alegerea titlurilor SEO-friendly pentru postarile pe blog.

Asa cum v-ati fi asteptat, titlul este o parte fundamentala a oricarui text. Este, de asemenea, unul dintre cei mai importanti factori atunci cand vine vorba de cautarile cu ajutorul unui motor de cautare. De fapt, este “fata” postarii dvs. si va permite in principiu motorului de cautare, sa inteleaga contextul de care apartine postul dvs.

Pentru un post de blog remarcabil SEO, ar trebui sa incercati sa analizati contextul postului dvs. Apoi, trebuie sa gasiti un cuvant cheie care sa se potriveasca acelui context specific. Retineti: titlurile sunt taiate pe SERP-uri, in functie de lungimea acestora.

Exista o limita de caractere si pixeli pe care ar trebui sa te asiguri ca nu o vei depasi, pentru a evita taierea titlului. Te voi ajuta sa automatizezi asta, folosind un instrument care va face totul pentru tine. Nu numai ca veti putea sa inserati titlul, dar si descrierea si adresa URL a postarii de blog.

Sfat: incercati sa fiti clar si direct si asigurati-va ca utilizati cuvantul cheie la inceputul unui text. Utilizati cuvinte de putere!

Nu vrei sa aprofundezi prea mult problema? Fii fara griji!

Verifica aceste trei sugestii de instrumente generatoare de titluri:

  • SEOPressor
  • HubSpot
  • BlogAbout

Dupa ce ati creat titlul, utilizati CoSchedule pentru a verifica scorul general al titlului. De asemenea, puteti obtine alte sugestii de cuvinte minunate pe care le puteti utiliza in titlul dvs. Imi place personal sa aplic modificari titlurilor.

In functie de subiect, exista mai multi modificatori care se pot potrivi continutului, de exemplu:

  • “Cel mai bun”
  • “gratuit”
  • „2017“
  • “ghid”
  • “Cum sa”

Nota: nu uitati niciodata ca trebuie sa utilizati titlul intr-o eticheta H1. In cazul in care utilizati WordPress, acesta va introduce automat titlul pe eticheta H1. Exista o multime de experti care sfatuiesc utilizatorii sa verifice – in codul sursa al mesajului – daca utilizati sau nu numai o singura eticheta H1 si daca eticheta titlului este aceeasi pe eticheta H1.

Leave a Reply