Tehnici si metode de optimizare seo in WordPress

Atunci cand ai de gand sa iti promovezi afacerea si in mediul online, in conditiile in care firma ta nu are un site, cu siguranta trebuie sa te gandesti cat se poate de serios sa creezi un site oficial al firmei.

Platforma pe care ai putea sa iti creezi un site pentru firma ta, ideal ar fi sa fie WordPress, iar odata ce site-ul este creat, cu siguranta trebuie ca acesta sa fie cat mai eficient promovat de catre specialisti.

Este foarte important ca site-ul firmei tale sa fie promovat eficient de catre specialisti, pentru ca in acest fel, el va urca pe primele pagini cu rezultate ale motoarelor de cautare, ceea ce inseamna ca odata ce devine cunoscut, siteul va avea un trafic mare, iar astfel va creste si numarul de clienti ai firmei.

Ei bine, pentru ca site-ul firmei tale sa fie cat mai eficient promovat, ai putea sa apelezi la ajutorul specialistilor de la o agentie de optimizare seo, care datorita celor mai noi tehnici si metode optimizare seo, iti vor duce site-ul pe o pozitie fruntasa in Google, dar si in celelalte motoare de cautare.

O prima metoda eficienta de optimizare seo pe care o pot adopta specialistii in optimizarea seo, poate sa faca referire la alegerea cuvintelor cheie care sa se regaseasca in continutul site-ului, iar in cazul in care concurenta este mare, iar cuvintele cheie sunt destul de greu de gasit, specialistii pot sa foloseasca diferite intrumente seo, care pot oferi cele mai bune cuvinte cheie.

Tot legat de cuvintele cheie, acestea ar fi ideal daca ar fi atribuite cate unul pentru fiecare pagina, chiar daca in trecut, se utilizau mai multe cuvinte cheie. Chiar si in continutul articolelor, densitatea trebuie respectata, pentru a nu fi folosite cuvintele cheie in mod excesiv.

Datorita faptului ca discutam aici despre site-urile create pe platforma WordPress, trebuie ca neaparat specialistii sa iti creeze un sitemap, care va fi extrem de util, iar aceasta ar fi a doua metoda eficienta de promovare a site-ului.

O alta modalitate intalnita in optimizarea seo are legatura cu titlul articolelor de pe site sau de pe blog, pentru ca acesta trebuie sa produca impact, deoarece el este in primul rand cel care atrage vizitatorii pe site.

Trebuie acordata o mare atentie si descrierii articolului (meta description), iar in aceasta meta descriere ar fi ideal sa apara cuvantul cheie ales, cel putin odata, iar folosind puginul seo by yoast, aceasta munca iti va fi usurata.

Referitor la continutul articolelor, un lucru important de care trebuie tinut neaparat cont, este acela ca articolele nu trebuiesc scrise pentru Google, ci pentru oameni.

Si tot referitor la cuvintele cheie si la continut, trebuie mentionat faptul ca acestea ar fi ideal daca s-ar regasi in primul paragraf si in ultimul, chiar si in titlu, iar densitatea lor nu trebuie sa fie excesiva.

Ei bine, acestea sunt alte cateva metode de optimizare seo care pot ajuta un site sa aiba succesul si traficul dorit.

Leave a Reply