De ce asteptam atat de mult Craciunul?

Inca de pe la inceputul lunii noiembrie, ca sa nu mai spunem de luna decembrie, deja aproape toata lumea asteapta cu mare nerabdare Craciunul, atat pentru ca aceasta sarbatoare simbilizeaza Nasterea Domnului, dar si datorita obiceiurilor de Craciun.

Ei bune, in primul rand, asteptam cu mare drag aceasta luna datorita faptului ca il asteptam cu nerabdare si pe Mos Craciun, care vine cu cele mai frumoase cadouri la fiecare dintre noi, asta in conditiile in care am fost cuminti.

Un alt motiv pentru care asteptam atat de mult Craciunul, este acela ca mergem la colindat la cei dragi, si ca putem sa petrecem mai mult timp in familie, mai ales acum cand timpul este atat de pretios.

Fara doar si poate, unul dintre cele mai asteptate motive insa, este impodobirea bradului de Craciun, iar bradul poate sa fie impodobit cu cateva zile chiar, inainte de Craciun.

Pentru a impodobi bradul insa, mai intai de toate trebuie ca acesta sa fie cumparat, iar in acest sens, toti cei care au nevoie de un brad de Craciun, fie au posibilitatea de a se orienta spre un brad natural, fie pot sa caute un brad artificial, in functie de buget, dar si in functie de preferinte.

Este foarte important de precizat faptul ca atat brazii naturali, cat si brazii artificiali, pot sa vina cu o serie importanta de avantaje si de dezavantaje, iar fiecare isi va alege bradul in functie de preferinte, dar si in functie de buget.

Si totusi, parca ar fi mult mai bine pentru cei care au nevoie de un brad, sa isi indrepte atentia spre unul artificial, pentru ca acesta poate sa fie mai ieftin decat un brad natural.

Si chiar si in conditiile in care de exemplu vrei un brad artificial mare, un  brad artificial 1.8 m, care sa fie ceva mai scump decat un brad natural argintiu, tot nu trebuie sa te zgarcesti la bani, iar in continuare iti voi spune si de ce.

Sa zicem ca un brad artificial, indiferent de dimensiunile sale, este mai scump decat un brad natural, si ai de gand sa cumperi bradul artificial, tu deja ai castigat. Cum? Ei bine, un brad artificial il poti folosi fara probleme si in anul urmator, dar si in anii care vor veni, iar in acest fel, nu vei mai avea nevoie de un alt brad pentru sarbatorile de iarna din anii urmatori.

In schimb, daca vei opta pentru un brad natural, indiferent ca alegi unul din specia molidului sau ca alegi un brad argintiu, odata cu trecerea sarbatorilor de iarna il vei arunca, iar astfel pur si simplu vei pierde niste bani.

Asadar, dupa cum se poate observa, este mult mai avantajos sa iti cumperi un brad artificial decat un brad natural.

Ei bine, dupa cum se poate observa din acest articol, atat datorita faptului ca de sarbatorile de iarna sarbatorim Nasterea Domnului, cat si datorita faptului ca primim cadouri de la Mos Craciun, si nu in ultimul rand, pentru ca impodobim bradul de Craciun, cu siguranta putem afirma faptul ca asteptam cu mare nerabdare Craciunul.

Leave a Reply