De ce trebuie sa tii cont cand alegi gazduirea web?

Cu siguranta in momentul in care ai de gand sa optezi pentru gazduire web de la Gazduire Enterprise, trebuie sa tii cont de anumite criterii de selectie, pentru a alege gazduirea ideala pentru tine.

Este important de precizat faptul ca momentan se pot gasi mai multe solutii de hosting, asa ca trebuie sa stii cum sa alegi un pachet de gazduire web de calitate, iar in cele ce urmeaza, vei putea sa descoperi criteriile de care se tine cont in momentul alegerii unei astfel de solutii.

In primul rand conteaza spatiul, iar aici este necesar sa specificam faptul ca spatiul unui pachet de gazduire web este reprezentat de numarul de GB sauMB pe care providerul ii garanteaza in momentul in care se alege pachetul de gazduire web.

Traficul este un alt criteriu foarte important care conteaza in momentul alegerii unei solutii pentru gazduirea web, iar aici trebuie precizat faptul ca foarte multe companii asigura un trafic nelimitat pentru pachetele lor de gazduire.

Bazele de date sunt si ele foarte importante, iar o baza de data ajuta la stocarea principalelor coordonate si informatii de pe site.  O baza de date inglobeaza mereu informatiile esentiale, si trebuie ca de fiecare data aceasta sa fie up to date.

Domeniile Add-on contraza si ele foarte mult, iar acestea mai sunt cunoscute si ca domenii adaugate, ele fiind o functie a panoului prin care ii poate fi atasat aceluias cont de gazduire web, unul sau chiar si mai multe site-uri adiacente.

Tot in momentul alegerii serviciului de gazduire web, trebuie sa se tina cont si de casutele email, insa si conturile FTP conteaza extrem de mult. Aceste conturi sunt foarte utile, insa nu reprezinta neaparat unul dintre principalele motive pentru care se alege sau nu se alege un pachet de hosting web.

Numarul subdomeniilor este si el foarte important, pentru ca el echivaleaza cu numarul sanselor de a crea noi site-uri care sa aiba urmatoarea forma: subdomeniu.site.ro.

Unul dintre cele mai importante motive pentru care trebuie aleasa o firma de gazduire web, este Uptime-ul, care are rolul de a scoate in evidenta trasatura serviciului. Practic vorbind, uptime-ul cu cat este mai mare, cu atat garanteaza prezenta online a unui site in orice moment.

IP-ul dedicate trebuie sa conteze foarte mult atunci cand alegi un serviciu de gazduire web, iar un hosting web de cea mai buna calitate trebuie sa prezinte si un astfel de IP.

Back-up-ul automat este un alt criteriu extrem de important de care trebuie iarasi tinut cont atunci cand se alege un serviciu de gazduire web, dar si prezenta unui antivirus in pachetul de gazduire web este extrem de importanta, pentru ca o protectie buna impotriva virusilor nu poate sa fie decat benefica.

Ei bine, ultimul, dar unul dintre cele mai importante criterii care conteaza in momentul in care se doreste alegerea unui pachet de gazduire web, este reprezentat de pretul pachetului, iar aici trebuie mentionat faptul ca firmele de top de pe piata, ofera servicii la preturi mai mari, insa de cea mai buna calitate.

Leave a Reply