Sfaturi pentru alegerea unui producator mobila

Mobila la comanda a devenit astazi un serviciu din ce in ce mai necesar, in conditiile in care romanii nu mai traiesc dupa tiparele apartamentelor construite in vremea comunismului. Aparitia de imobile noi, cu o arhitectura moderna, dar si avantul pe care l-a luat piata constructilor de case si vile proprietate personala au determinat imbunatatirea si adaptarea unei intregi game de servicii, incepand de la instalatii la amenajari interioare.

In aceasta categorie s-ar putea inscrie si mobilierul, pentru care s-au ridicat in ultima perioada o gama intreaga de producatori autohtoni. Pe o piata in continua miscare insa, ca producator mobila este greu sa rezisti. Iata, in continuare, cateva cerinte pe care ar trebui sa le cautam la un producator mobila de incredere, astfel incat locuinta sau biroul nostru sa fie amenajate cu bun gust si, in primul rand, sa se potriveasca la milimetru.

Avantajele apelarii la un producator mobila

Trebuie sus insa ca, pana la alegerea unui producator de mobila, ar trebui sa stii cateva dintre avantajele pe care ti le ofera acesta. In primul rand, un producator iti va garanta ca mobila ta se va potrivi exact in spatiul pe care il ai de amenajat. Aceasta pre deosebire de mobilierul din magazine, care are niste dimensiuni standard, de la care nu te poti abate.

Cu alte cuvinte, vei da suflet casei tale, prin obiecte de mobilier personalizate si construite pe dimensiunile reale, nu cele din cataloage. De asemenea, prin apelarea la un producator, vei putea beneficia de montaj si transport gratuit la domiciliu, fara a mai pierde timp cu asamblarea diverselor placi de pal sau din lemn.

Nu in ultimul rand, ai posibilitati flexibile de comanda, cu trimiterea dimensiunilor camerei sau spatiului de locuit si cu primirea, la schimb, a unei schite personalizate a mobilierului pe care ai dori sa-l comanzi. In acest mod, vei avea dinainte o privire de ansamblu asupra modului in care va arata noua ta casa.

Servicii pe care sa le ceri de la un producator mobila

Astfel, in momentul in care te gandesti sa apelezi la un producator mobila, ar fi bine sa te asiguri de cateva lucruri esentiale. In primul rand, un producator serios se va ocupa de la inceput de tot ceea ce inseamna proiectare si masuratori. Este adevarat, tu poti trimite o schita a proiectului pentru mobilierul tau, insa aceasta este una orientativa.

In mod normal, un reprezentant al companiei producatoare va fi prezent la domiciliul tau pentru a-si face masuratorile exacte, cu instrumente profesionale. Dupa aceasta, va trebui sa stabilesti conditiile de livrare si transport. De multe ori, cand comanzi mobila online, aceasta iti vine neasamblata, in pachete voluminoase, pe care va trebui sa le cari pana in apartament cu propriile resurse.

Lucrurile se schimba insa in cazul mobilei de producator, unde aceasta va fi transportata pana in apartament, in termenul stabilit de comun acord. Nu in ultimul rand, va trebui sa cauti niste conditii flexibile de plata. Unele companii accepta plata in rate direct la producator, intr-un sistem ce se poate intinde si pana la cinci ani. Totul e sa alegi solutia cea mai avantajoasa pentru tine.

Leave a Reply