Dubai – destinatia perfecta pentru vacanta de vara

Exista multe atractii interesante si unice in Dubai. Si s-ar putea sa fi surprins cand afli ca este complet prietenos si perfect pentru o vacanta cu familia. Indiferent de interesele tale, atunci cand calatoresti in Dubai, cu siguranta vei gasi si vei vizita multe locuri interesante si unice.

Asa ca acum este cel mai bun moment pentru a alege dintre multe oferte pentru Dubai in acest an, in special daca pana acum nu ai avut ocazia sa mergi in acest loc superb si extravagant.

Daca te bucuri de sport, atunci Dubai este destinatia ta in Orientul Mijlociu. Se pretinde a fi capitala sportiva a regiunii, care gazduieste golf de clasa mondiala (ambele circuite din Europa si Asia PGA joaca in orasul de coasta), tenis, curse de cai, curse de camila, plimbari cu barca si rugby.

Dar, pur si simplu, nu poti calatori in Dubai si sa nu ai parte de experienta de a schia pe zapada din Mall of Emirates. Acest centru comercial colosal include un “munte” deasupra a trei terenuri de fotbal pe care iti poti exersa abilitatile alpine!

Desigur, una dintre activitatile preferate de multi oameni sunt cumparaturile. Asigura-te ca vizitezi districtul renumit Gold Souk din Dubai! De asemenea in Dubai poti face cumparaturi  fara taxe. Cu un port deschis, orasul are oportunitati de a cumpara bunuri de ultima generatie pentru o fractiune din costul pe care altfel il platesti acolo unde locuiesti.

Daca te intrebi ce sa porti in timpul vizitei in Dubai, nu exista un cod de imbracaminte pentru vizitatori, desi vei vedea ca majoritatea barbatilor poarta haine lungi albe (dishdashas). Modelele feminine variaza. Unii poarta imbracaminte occidentala, in timp ce altii sunt imbracati cu robe si voaluri. Strainii sunt sfatuiti sa isi acopere umerii ca pe un semn de respect in afara hotelurilor.

Pentru a afla mai multe despre scurta istorie a Dubaiului asa cum exista astazi, fa o vizita la Muzeul din Dubai. Fotografiile si afisele iti pot da o privire destul de clara  in viata din UAE inainte ca petrolul sa schimbe totul. Inainte si dupa este destul de surprinzator!

De asemenea, poti inota putin si in cultura locala vizitand The Heritage Village on the Creek. Poti afla despre traditiile istorice de scufundari de perle si sa explorezi arhitectura si comorile din trecut pe masura ce te plimbi printr-un sat beduin plin de corturi.

Cu siguranta daca mergi vei observa ca aceasta vacanta este unica, si nu va semana cu locurile in care ai fost pana acum, asa ca macar o data in viata merita sa experimentezi tot ceea ce iti ofera Dubai.

Leave a Reply