Care sunt principalele atractii turistice in Thailanda?

Thailanda este acum o destinatie turistica binecunoscuta care ofera o cultura exotica ce ii va imbogati pe cei care isi fac timp si depun efort sa calatoreasca putin mai departe. Este un loc minunat pentru cei care doresc sa invete diferite lucruri. Cultura thailandeza poate fi placuta, oferind turistilor o experienta educationala pe care o vor pretui pentru totdeauna. Sunt multe temple frumoase de vizitat.

Thailanda ofera multe feluri de mancare fantastice. Exista numeroase restaurante care ofera toate felurile de mancare thailandeza, precum Tom Yam Kung si Tom Kha Gai, impreuna cu fructe de mare proaspete pentru a satisface gusturile tuturor celor care viziteaza.

De asemenea sunt oferte Thailanda pentru toata lumea. Exista cazare pentru a se potrivi cu bugetul tuturor,  cazare ce se potriveste turistilor de inalta clasa si a celor cu bani putini. Hoteluri bune pot fi gasite in jurul orasului, in zonele de divertisment, dar si departe de viata de noapte, potrivite pentru cei cu familii care nu doresc sa se afle in viata de noapte zgomotoasa.

Sunt si numeroase baruri, in special de-a lungul Walking Street, unde se indreapta spre un singur vizitator de sex masculin, unde doamnele locale isi ofera tovarasia baietilor singuri. Cu toate acestea, recent, mai multe baruri orientate spre cupluri si familii s-au deschis, cesaluta turistii obisnuiti care nu cauta divertisment raunchy.

De asemenea mai este  plaja care ofera activitati de apa, cum ar fi parapanta si jet ski. Plaja este un loc placut pentru a petrece o zi relaxanta la soare. Exista o multime de sezlonguri de inchiriat si tot felul de alimente de vanzare, astfel incat nu este nevoie sa va faceti griji pentru mancare. Mai este si un parc acvatic plin de distractie, care include tobogane si piscine unde vizitatorii se pot racori dupa ce au petrecut timp la soare pe plaja.

Pentru cei care doresc sa ia niste suveniruri acasa prietenilor dar si celor dragi, exista o “piata plutitoare” la cativa kilometri de oras. Multe dintre mestesugurile locale pot fi cumparate in acest loc. Plajele sunt frumoase si marea foarte curata. In sud sunt plaje insorite, unde puteti petrece timp sa va relaxati. Apa este clara si curata, oferind oportunitati de inot. Vederile sunt uimitoare si nisipul este moale sub picioare.

Thailanda este o tara exotica si are o mare importanta in Orientul Indepartat.  Gusturile splendide sunt adesea lasate pe limbile celor care viziteaza si se bucura de deliciile oferite de Thailanda. Salata picanta din nord-est, “Som Tam”, este considerata ca cea mai preferata mancare a turistilor, impreuna cu o gama apetisanta de curry, supe si mancaruri de taitei care pot fi alese.

Poporul din Thailanda este cald si prietenos. Ii place sa se intalneasca cu strainii si sa se bucure de comunicarea cu oamenii din intreaga lume despre obiceiurile si cultura lor. Tara este bogata in obiceiuri si traditii care dateaza de mii de ani si au evoluat de-a lungul secolelor. Invatand diferite moduri in care oamenii fac si vad lucrurile este intotdeauna o experienta satisfacatoare.

Leave a Reply