Preturile apartamentelor – ce este rentabil

Cand vine vorba de sumele percepute pentru vanzarea apartamentelor, numai gandul in sine ii sperie pe multi dintre cei care doresc sa achizitioneze. Pe cat de mare este investitia, pe atat de detaliata ar trebuie sa fie cercetarea in vederea stabilirii pretului corect.

Desigur ca un caz ideal este cel in care pretul este foarte mic, chiar cel mai mic de pe piata. Nu va lasati insa pacaliti de acest lucru. Suntem prea saraci sa cumparam ieftin, asadar se merita sa platesti mai mult, insa sa ai incluse toate facilitatile.

Ce inseamna un apartament cu pret bun

Daca ne raportam sa spunem la preturi apartamente Brasov pentru locuintele construite recent – spre exemplu Avantgarden 3 este un proiect al celor de la Maurer – putem observa ca media este la nivel de 50.000 de euro. Pentru a nu va avanta sa emiteti judecati de valoare, descoperiti si ce implica acest pret.

Apartament de 2 camere in Brasov – zona este una de interes, o locatie aparte, un oras placut cu potential turistic. Apartamentul este situat strategic, intr-un complex rezidential nou construit, ceea ce ofera un plus de confort.

Apartament cu 56 mp – in functie de preferintele si nevoile fiecaruia, suprafata utila a unui apartament ideal este variata. Insa 56 mp este suficient chiar si pentru cei cu familie. Aici se include si un balcon de peste 4 mp, hol, depozit, cele doua camere, precum si baia si bucataria. Compartimentarea exacta arata ca stilul este unul echilibrat, ca permite miscare, un spatiu amplu unde te simti bine si nu traiesti inghesuit.

Plata in transe – sunt multiple variante de plata, datorita intelegerii depline a posibilitatilor financiare ale potentialilor clienti. Asadar, in acest caz, pentru un apartament in Brasov parte din proiectul de dezvoltare imobiliara Avantgarden3, plata poate avea diferite variante: in 3 transe, dintre care 30% cand se incheie contractul, 30% cand apartamentul este la rosu si 40% la predare; in 2 transe, dintre care un mic avans pentru precontract, iar restul la predare. O alta varianta este cea de plata in rate direct la dezvoltator, dintre care 30 de procente avans, alte 25 in rate pana la predarea apartamentului si ultimele 45 de procente platite in rate in 24 de luni.

Apartamente noi, moderne – trebuie precizat de asemenea ca apartamentele vechi, din vremea comunismului, prezinta necesarul de a investi masiv. Unele au o structura deficitara, altele au doar instalatii vechi, atat sanitare, cat si cele electrice. In orice caz, acestea sunt investitii ce il costa pe viitorul proprietar, cel putin pentru ca acesta sa isi creeze un minim de confort.

In schimb, un apartament nou sau recent construit are la baza un plan arhitectural mai placut, include facilitati de tot felul si deci viitorul proprietar este scutit de alti bani platiti pentru a trai linistit.

Cert este ca un apartament este o investitie sigura si de viitor. Orice detaliu face o mare diferenta in decizia pe care o ia cel interesat. Asadar, pretul unui apartament este considerat unul corect atunci cand pretentiile pe care le are un potential client intalnesc termeni favorabili.

Leave a Reply