Bratarile din piele, un nou stil masculin ce face furori

Barbatii sunt la fel de preocupati de aspect ca si consoartele lor. Indiferent despre ce este vorba, tinuta in sine, anumite elemente sau accesoriile, interesul unui barbat este acut in a-si crea un aspect unic si deosebit. In asta consta pana la urma farmecul sau, modul in care acesta va crea o buna impresie. Ori, in lumea in care totul este pe fuga, ai fix cateva secunde sa iti faci o imagine memorabila, deci aspectul conteaza mai mult decat am crede.

Din seria de accesorii, gama de bratari din piele face furori. Intelegem asta intrucat pielea in primul rand este un material rezistent, natural, placut de purtat si versatil. Se poate asocia la orice tip de tinuta, de la casual la office. Se pare ca cei de la Old Skipper au inteles cel mai bine asta, astfel ca aici vei gasi stiluri diverse de astfel de accesorii.

Stil unic

Bratarile din piele de la Old Skipper sunt unice ca si stil, avand o combinatie inedita de piele cu franghie nautica. Aceste elemente distinctive sunt si cele care ofera originalitate in aspect, insa in egala masura sunt cele care sporesc si rezistenta bratarii. Asta se traduce prin materiale de calitate, ce au dublu scop si multiple avantaje pentru purtator.

Poate fi bratara de care nu te poti desparti, intrucat o asortezi la orice tinuta. Din ideea ca barbatii sunt indeosebi adeptii stilului practic, astfel de bratari se integreaza perfect in tinutele lor.

De asemenea, ceea ce contribuie la aspectul lor unic se refera la fiecare detaliu. Se inchid in ancora, la propriu, acesta fiind sistemul de inchidere ca si forma. Stiai ca se poate alege inchiderea sa fie placata cu aur? Asta pentru ca exista o continuitate de stil, nautic. Desigur, franghia nautica este o prezenta, completata desigur de piele. Sa nu uitam nici de pata de culoare. Din punct de vedere cromatic exista de asemenea varietate, nuante placute de albastru, negru, galben etc.

De stiut cand doresti sa achizitionezi o bratara din piele

Daca te-ai decis sa alegi o bratara din seria interesanta a celor de la Old Skipper trebuie sa stii ca poti comanda online. In cadrul magazinului online poti avea sansa la transport gratuit. Daca acest lucru este probabil in unele cazuri, ce este sigur se refera la calitatea produselor si posibilitatea de retur.

Alege marimea – acest lucru te ajuta sa iti alegi dupa potrivirea perfecta, acea bratara care nu mai are nevoie de nimic, nici macar de ajustare. Daca ideea este sa arati perfect, ei bine acest tip de bratara este o demonstratie in acest sens. De la 15 la 21 de cm alegi ce si cum doresti, sa iti fie fixa sau usor lejera. Daca nu stii ce marime iti este buna, ai si un ghid in acest sens.

Se pare ca bratarile masculine au un alt standard la acest moment. In era moderna barbatii sunt mai pretentiosi ca oricand. Dar chiar si asa, exista si optiuni stilistice multumitoare, ca bratarile din piele.

Leave a Reply