Apogeul senzualității, rochiile roșii care stârnesc pasiuni

A se înțelege un lucru din prima, femeile nu poartă culoarea roșu doar pentru a impresiona bărbații, ci pentru că se simt confortabil în această culoare, care evocă multe stări de spirit. Și acum că am rezolvat această problemă legată de culoarea roșu, despre care se consideră că s-ar purta numai la ocazii importante, să trecem la lucruri mai interesante.

Unele dintre cele mai complete, dar și mai bine gândite piese vestimentare mi s-au părut dintotdeauna rochiile. Mi se pare că ilustrează cel mai bine ideea de feminitate, dar și de confort. Foarte puține rochii mi s-au părut mult prea incomode pentru a putea fi purtate, de aceea le consider alegerea numărul 1 în garderoba unei femei.

Iar dacă sunt pe o singură culoare, cum ar fi roșul, consider că sunt de ajuns pentru a o transforma pe cea care le poartă într-o adevărată muză. Cei de la Naami.ro știu cât de importante sunt aceste alegeri, de aceea au inclus în secțiunea haine dama o întreagă subcategorie destinată rochiilor exclusiv roșii.

Fie că sunt de zi, office sau de seară, toate aceste piese vestimentare sunt pe culoarea pasiunii. Toate modelele respectă trendurile prezentului și sunt de o eleganță remarcabilă, fără a crea măcar pentru o secundă impresia că ar fi vulgare. Sunt zeci de astfel de articole din care se poate alege modelul preferat, care va putea fi găsit cu cea mai mare ușurință.

Pentru a ilustra frumusețea și delicatețea acestora, am ales în mod aleatoriu câteva astfel de modele disponibile pe Naami.ro. Cine știe, pot deveni adevărate surse de inspirație pentru multe femei care se află în căutarea ținutei perfecte!?

 

Rochia Nife cu buzunare frontale, mari

Sunt foarte încântată de modul în care se prezintă acest model de rochie. Îmi place enorm de mult croiala acesteia și felul în care se mulează pe corp. Pare să fie un model lejer, dar fără a crea ideea de supradimensionare a taliei. Cureaua din partea din față este cea care echilibrează proporțiile și creează impresia de siluetă alungită, zveltă. Reprezintă o alegere bună, atât pentru ieșire în oraș, cât și pentru a fi purtată la birou.

Rochie Flamenco Red

De cand am auzit că e pe val moda umerilor goi, m-a apucat o stare de încântare profundă. Personal cred că umerii goi sunt mult mai atractivi decât orice decolteu, oricât de adânc ar fi el. În plus, nu frizează vulgarul, precum se întâmplă în cazul celeilalte variante. Nuanța aceasta de roșu este, de asemenea, o alegere foarte bine gândită.

Rochie tricotată casual

Combinația dintre mânecile lungi și lungimea ceva mai scurtă a rochiei mi s-a părut dintotdeauna a fi binevenită. Îmi place ideea de stil casual, dar foarte feminin în același timp. De asemenea, se mulează incredibil de bine pe tot corpul, creând un aspect plăcut din punct de vedere estetic.

Roșul e o culoarea îndrăzneață, pe care nu oricine are curajul să o poarte. Când modelele pezentate de Naami arată atât de bine, parcă ar fi și păcat să nu se mizeze pe această opțiune. Cine este dornică să încerce această variantă, a rochiilor cu personalitate?

 

Leave a Reply