De ce pantofii casual sunt cea mai bună alegere?

Știm că femeilor le plac pantofii eleganți, pantofii cu toc care să le pună în evidență calitățile și care să le facă să se simtă bine în pielea lor. Știm că le-ar plăcea să poarte numai pantofi eleganți, indiferent de ocazie, dar dacă e să vorbim de o zi plină, care necesită foarte mult stat în picioare, atunci o pereche de pantofi cu toc nu sunt neapărat cea mai bună soluție.

Care e alternativa? O pereche de pantofi casual. De ce să alegi o astfel de pereche de pantofi? Iată câteva motive!

  1. Sunt foarte comozi

După cum spuneam și mai sus, când vine vorba de o zi ce trebuie petrecută în marea majoritate în picioare, atunci o astfel de pereche de pantofi pot fi cea mai bună alegere. Pantofii casual sunt foarte comozi, au o talpă moale și nu provoacă prea multă durere piciorului.

Tocurile, pe cât sunt de frumoase și înalte, pe atât sunt de dureroase, iar după câteva ore petrecute în tocuri, picioarele încep deja să doară și la finalul zilei se vor și umfla.

  1. O alegere economică

Pantofii casual reprezintă o alegere economică, deoarece au prețuri mult mai scăzute față de pantofii cu toc. Pantofii cu toc sunt deseori extrem de pretențioși și de aici și prețurile piperate. Plus că, femeile sunt mult mai dispuse să cheltuie bani pe pantofii eleganți, iar producătorii cer de multe ori niște sume mult prea mari pentru produsele pe care le oferă. Dacă e să vorbim despre pantofii de la casele celebre de modă, atunci prețurile piperate întrec orice așteptări.

  1. Sunt foarte ușor de asortat

Pantofii casual pot fi asortați cu orice! Și când spun orice, chiar mă refer la orice. O pereche de pantofi casual poate fi purtată într-o zi obișnuită în care mergi la birou, într-o zi în care vrei să te îmbraci lejer cu o pereche de jeanși și un tricou.

O pereche de pantofi casual poate fi purtată și la sală, sau dacă vrei să ieși la o tură de alergat prin parc ca să te asiguri că faci mișcarea necesară pentru o zi.

O pereche de pantofi casual bine aleasă poate fi purtată și cu o fustă! Da, ai citit bine, poți purta pantofii sport și cu haine elegante, însă important este să știi cum să le asortezi și obții un look original.

  1. Cumpără-i online

Cumpărăturile online au devenit mult mai eficiente decât cele propriu zise. Sunt mult mai convenabile și ne ajută să economisim foarte mult timp.

Asigură-te că alegi un site de încredere, cum e TocMania.ro și fă-ți de cap cu multitudinea de produse pe care le oferă. E mult mai ușor să faci cumpărături online, pentru că ai o gamă largă de produse, toate în același loc, fără să trebuiască să te mai plimbi prin magazine.

Așa că, poți face niște schimbări în garderoba ta și să mai adaugi și câteva perechi de pantofi casual pe lângă cei cu toc pe care îi ai deja. Nu se știe când vei avea o zi grea și vei avea nevoie de o pereche de încălțăminte comodă!

Leave a Reply