Cum aleg service-ul GSM potrivit?

In cazul in care telefonul dumneavoastra este in garantie, trimiterea acestuia in service este o operatiune simpla ce nu necesita mult efort. Pentru cei care insa nu mai beneficiaza de garantie pentru dispozitivul lor mobil, alegerea service-ului GSM potrivit poate reprezenta o provocare. Sfaturile ce urmeaza va vor ajuta insa sa faceti alegerea potrivita.

In primul rand, trebuie sa va stabiliti bugetul, care va dicta alegerea service-ului. In functie de calitatea serviciilor oferite, locatie, tipul de piese cu care lucreaza, etc. service-urile practica tarife diferite pentru aceeasi operatiune ca de pilda inlocuire display iphone 6.

Astfel, stabilirea unui buget va poate indica service-ul spre care va puteti sau nu va puteti indrepta. Puteti cauta online informatii despre tarifele practicate pentru serviciul de care aveti nevoie pentru a va putea face o idee realista asupra bugetului de care aveti nevoie.

In ceea ce priveste materialele, nu exista mereu posibilitatea de a opta pentru varianta ieftina sau cea scumpa, insa exista service-uri care va permit sa alegeti intre piesele compatibile aftermarket sau cele originale. In cazul in care bugetul dumneavoastra nu va permite optiunea originala, si cea aftermarket este o solutie in regula, mai ales prin comparatie cu alternativa de a lasa telefonul nereparat.

In al doilea rand trebuie sa luati in considerare zona unde este amplasat service-ul, precum si programul pentru a putea stabili daca va este usor sa ajungeti la locatie pentru a preda si ridica telefonul precum si daca programul lor va permite deplasarea la fata locului fara a va afecta restul activitatilor planificate pentru ziua respectiva.

Un alt criteriu important este feedback-ul primit de la clienti, acesta fiind un factor important pentru a va asigura de calitatea serviciilor oferite. In cazul in care service-ul respectiv are pagina de Facebook puteti verifica Rating-ul in cazul in care acesta este afisat pe pagina pentru a va asigura ca feedback-ul primit este pozitiv, Pe cat posibil, incercati sa va concentrati pe feedback-ul primit de la cei cu aceeasi problema cu a dumneavoastra, ca de pilda inlocuire display iphone 6.

De asemenea, este important si timpul de executie al reparatiei, mai ales in cazul in care nu aveti un telefon de backup si depindeti de cel aflat in reparatie pentru a putea fi contactat. In cazul in care telefonul aflat in service este cel de munca este cu atat mai important ca el sa va fie returnat in stare functionala cat mai repede pentru a putea dispune de el si a va putea continua activitatea profesionala.

Anumite service-uri pot efectua reparatii si in regim de urgenta, insa tariful aferent reparatiei va fi mai mare in acest caz. Pentru a evita eventuale neplaceri legate de acest aspect, se recomanda stabilirea in prealabil cu cei de la service a duratei necesare pentru reparatie. In cazul in care solicitarea dumneavoastra este urgenta, nu ezitati sa mentionati acest lucru pentru a fi avut in vedere.

In cazul in care reparatia nu este una simpla, de rutina, timpul necesar pentru comandarea si livrarea pieselor necesare trebuie adaugat la cel de executie pentru a va face o idee asupra timpului in care nu veti dispune de telefon.

Leave a Reply