Lenjerii hoteluri, pentru confortul la care ai visat intotdeauna

Intretinerea unei pensiuni sau a unui hotel nu este o misiune usoara. Ca orice afacere, aceasta are nevoie sa fie supravegheata in permanenta, pentru a fi siguri ca nu se impotmoleste si vine in permanenta cu ceva nou in fata clientilor. Iar cum diavolul se ascunde in detalii, tot asa, si in administrarea unei afaceri in sistemul hotelier, amanuntele sunt cele care fac diferenta.

Astfel, la un hotel suntem impresionati de tipul de mobilier folosit, de decoratiunile interioare si chiar de culoarea peretilor. Si ce iese mai usor in evidenta la o camera decat o lenjerie de pat proaspat spalata si calcata, mirosind a nou si a curat? Ei, bine, toate aceste lucruri sunt destul de greu de procurat si, mai ales, de intretinut. Acesta este motivul pentru care pe piata au aparul deja site-uri specializate in mobilier si lenjerii hoteluri, capabile sa satisfaca orice pretentii.

Ce trebuie sa caut la lenjerii hoteluri de calitate?

Daca ne intrabam cum anume ar trebui sa arate o lenjerie de hotel de calitate, atunci trebuie sa avem in vedere cateva caracteristici esentiale. In primul rand, materialul trebuie sa fie rezistent si de cea mai buna calitate. Astfel, o lenjerie din bumbac suta la suta, spre exemplu, va tine mult mai mult decat una din textil care are in compozitie si poliester.

Inainte de toate, bumbacul in sine are o serie de proprietati care il fac atat de cautat atunci cand vorbim despre lenjerii hoteluri. Prima dintre acestea este respirabilitatea. O lenjerie integral din bumbac are avantajul ca lasa corpul sa respire, precum si salteaua de sub noi. Astfel, in verile toride de vara, o lenjerie de hotel din bumbac iti va oferi racoare pe timpul noptii, protejandu-te totodata cum se cuvine de razele soarelui, pe timp de zi.

In plus, lenjeriile din aceasta categorie sunt confectionate din bumbac texturat, pe categorii de grosimi, astfel incat sa-i sporeasca rezistenta. Caci, daca la un apartament cu destinatie casnica lenjeria este schimbata o data la saptamana sau chiar mai rar de atat, in cazul unui hotel bine cotat, lenjeria se schimba o data la doua zile sau chiar zilnic. Din acest punct de vedere, putem spune ca o lenjerie hotel trebuie sa fie și rezistenta. Caci, o tesatura care este spalata zilnic sau o chiar de doua ori pe saptamana trebuie sa aiba o rezistenta aparte, pentru a nu se decolora sau destrama.

Lenjerii personalizate

Un alt aspect pe care trebuie sa-l iei in calcul este personalizarea lenjeriilor. Astfel, daca ai fost vreodata intr-o camera de hotel, probabil ca ai observat intr-un colt de cearceaf un logo sa o sigla, prin care este evidentiat numele hotelului. In fond, majoritatea hotelurilor au lenjerii personalizate, care sa puna in evidenta brandul de care apartin.

Leave a Reply