Ce trebuie sa stii despre masaj Bucuresti

Daca te-ai nimerit pentru o scurta perioada prin Capitala si doresti ca sederea ta aici sa fie cu adevarat una de neuitat, atunci o vizita la un salon masaj de calitate te poate scoate din rutina. Indiferent ca alegi un masaj simplu sau ceva mai complex, cu sampanie si jacuzzi, cu siguranta ca o astfel de experienta nu o vei uita niciodata.

Aceasta in cazul in care nu pornesti cu niste conceptii total gresite despre aceste locatii. Astfel, daca vei consulta cu atentie site-urile saloanelor de masaj, vei vedea ca serviciile oferite sunt mai mult decat accesibile, iar acestea exclud relatiile intime, contrar perceptiei celor mai multi dintre noi.

In continuare, va vom oferi cateva detalii despre saloanele de masaj erotic din Bucuresti si din tara, pe care ar trebui sa le iei in calcul in cazul in care nu doresti sa pleci cu vreo dezamagire de la acestea, bazat pe niste asteptari poate mult prea mari pentru ceea ce ai primit de fapt.

Preturi accesibile

Un prim aspect pe care il vei constatat la un salon de masaj erotic Bucuesti este dat de preturile afisate. Astfel, costurile sunt total la vedere, acestea incluzand toate detaliile la care te-ai putea gandi in cadrul unei astfel de sedinte.

Mentionam ca in cadrul unei astfel de sedinte poti beneficia de una sau mai multe maseuze, insa trebuie precizat ca toate acestea vor genera si costuri suplimentare. La fel se intampla si in cazul in care clientul doreste sa fie tratat cu sampanie fina in cadrul sesiunii de masaj, alaturi de alte lotiuni de corp, in afara celor oferite in pachetul de servicii standard.

Fara relatii intime

Un alt aspect care trebuie lamurit din start este acela ca la masaj erotic Bucuresti nu vei beneficia de relatii intime, asa cum gresit se intelege de multe ori. Aici vei beneficia doar de masaj si atat, pentru care vei plati exact serviciile afisate pe site. Pe de alta parte, daca iti faci griji in privinta curateniei si igienei, trebuie sa stii ca personalul este operfect instruit in acest scop, iar controalele medicale sunt la zi.

De asemenea, clientii sunt atentionati cu privire la dusul obligatoriu pe care trebuie sa il faca inainte de orice sedinta de masaj. Nu in ultimul rand, aici vei avea parte de discretie garantata, intrucat sistemul de programari, dar si de asteptare la sedinta de masaj, este unul bine pus la punct.

Servicii de calitate, in meniu combinat

Nu in ultimul rand, la masaj erotic Bucuresti vei beneficia de pachete de servicii diversificate. Poti combina astfel masajul cu substante si solutii aromatice, beneficiind de lumina difuza si chiar sampanie si jacuzzi. De asemenea, dusul poate fi asistat de una, doua sau chiar trei maseuze, dupa preferinte. Trebuie sa stii insa din start ca pentru toate acestea va trebui sa scoti si ceva mai multi bani din buzunar, fata de pachetul de servici standard.

Leave a Reply