Planificarea deschiderii unui salon de coafura si makeup

Daca doriti deschiderea unui salon, veti avea nevoie de multa determinare pentru a incepe. Iata cateva lucruri pe care veti dori sa le faceti inainte de a deschide aceasta afacere:

Primul lucru ar fi intocmirea unui plan de afaceri. Nicio afacere nu poate functiona corect fara un plan de afaceri.

Aveti nevoie de un organizator, un document care va ghida afacerea spre succes. Nu trebuie sa fie un proces foarte lung. De fapt, aveti probabil deja puse impreuna o multime de informatii in plan mental, sau chiar ati incropit cateva note pe un suport de hartie. Esenta unui plan de afaceri solid este sa va dati seama ce fel de afacere este, cum va fi una de succes, si modul in care veti rezolva problemele.

Apoi urmeaza gasirea finantarii. Fie ca imprumutati bani printr-un credit bancar traditional sau va asociati cu investitori, trebuie sa va dati seama cati bani aveti nevoie pentru a incepe, si de unde vor veni acesti bani. In continuare este momentul oportun sa gasiti un mentor. Cel mai bine este sa gasiti pe cineva in industria saloanelor de coafura care poate raspunde intrebarilor dumneavoastra, referitoare la modul de a incepe si dezvolta afacerea. Puteti gasi produseĀ cosmetice online de calitate pentru dotarea salonului sau pentru uz personal.

Urmeaza introducerea unui program de contabilitate si de inventar. Acest program va va fi foarte util sa tineti evidenta veniturilor si cheltuielilor. De asemenea, aveti nevoie sa stiti cum va veti plati taxele pentru stat. In acest scop, pentru inceput, este bine sa apelati la serviciile unui contabil sau ale unei firme de contabilitate. Si nu in ultimul rand tineti o evidenta stricta a inventarului pentru a sti ce obiecte de inventar sunt de prisos si de ce alte obiecte mai aveti nevoie.

Incepeti din timp vanatoarea pentru locatia perfecta. Locatia potrivita este diferenta dintre succes si esec. Multi proprietari ai saloanelor de succes admit ca daca ar trebui sa aleaga o locatie pentru primul lor salon probabil nu ar alege acelasi loc. Trebuie sa alegeti un loc cu trafic bun, cu mare vizibilitate, si care sa fie pozitionat acolo unde traiesc sau fac cumparaturile tintele dumneavoastra demografice. Fiti pretentios atunci cand vine vorba de locatie, este vital.

In afara de a vizita diverse locatii impreuna cu un agent imobiliar, este bine sa mergeti singuri prin zonele in care doriti sa fie situat si sa cautati proprietatile vacante. Doar pentru ca nu exista semnul “de vanzare” la fereastra nu a insemnat ca nu este disponibila. Oamenii tin la proprietate din motive sentimentale si sunt dispusi sa o inchirieze daca li se deschide oportunitatea potrivita. Puteti oricand sa sunati un proprietar si sa faceti un aranjament.

Ultimul sfat este sa cunoasteti componenta demografica, competitorii locali si sa va ganditi la modul in care veti atrage clientii sa vina la salonul dumneavoastra de coafura.

Leave a Reply