Cautarea fotografului in mediul online

Deoarece exista atat de multe site-uri folosind doar cele mai bune cuvinte cheie pentru a gasi ceea ce cautati poate fi o sarcina descurajanta, aici sunt cateva idei pentru a face un pic mai usoara cautarea. Utilizati cuvinte care va sunt specifice cu privire la tipul de fotografie de nunta pe care il cautati.

Aceste site-uri va vor oferi rezultate mai mult decat suficiente pentru a le analiza. Odata ce vedeti o lista, incepeti sa vizitati cat mai multe site-uri, si nu uitati care este obiectivul dvs.: de a gasi un fotograf care sa va ofere fotografii pe care sa le puteti vedea si sa fiti mandri si incantati sa le aratati prieteniilor si familiei.

Site-ul web al fotografilor

Site-ul este galeria personala a fotografilor de nunta, a celor mai bune lucrari. Scopul vizitei site-ului este nu numai sa evaluati daca va place stilul fotografului, dar si pentru a-l cunoaste mai bine. Dupa ce dati click pe site-ul web, vizitati sectiunea “despre noi” a site-ului web. Familiarizati-va putin cu fotograful. Odata ce ati facut acest lucru intrebati-va daca acesta va va putea deveni prieten. Poate doriti sa faceti o lista de fotografi pentru a le compara.

Cu toate acestea, indiferent de cat de bune sau de rele sunt fotografiile, daca nu credeti ca va veti imprieteni cu fotograful, cel mai bine e sa renuntati la el. In timp ce cititi galeriile, incepeti sa scrieti niste note despre ceea ce va place cu privire la fotografii, daca v-ati putea regasi in fotografiile respective si daca i-ati putea incadra pe ceilalti in peisaj.

Nu fiti timid cu privire la comentariile dvs.; fiti cinstit ca si cum v-ati uita la propriile fotografii. Daca nu sunteti impresionati de fotografii, repede treceti la urmatorul site. Nu ramaneti niciodata pe un site web mai mult decat trebuie.

Nu orice fotograf  poate produce portrete artistice in orice locatie data. Ca mireasa, trebuie sa fiti realista atat cu dvs. cat si cu fotograful despre asteptarile fotografice pentru acea zi. Trebuie sa va amintiti intotdeauna ca angajati un fotograf nunta cluj pentru un anumit motiv, sa captati momentele individuale din acea zi, astfel incat aceste amintiri sa nu fie uitate niciodata. O componenta importanta a momentului atat de important pentru dvs. va fi locatia unde se desfasoara evenimentul. Trebuie sa cunoasteti asteptarile si restrictiile fotografice ale locatiei.

Poate locul de desfasurare sa permita fotografia cu blit? Exista limite de timp in vreun loc pe care fotograful ar trebui sa il stie?  Exista zone unde nu se poate fotografia? Etc.

Cand vizitati site-uri web, asigurati-va daca fotograful are acea abilitate sa se adapteze in caz ca apare ceva neasteptat. Este fotograful suficient de creativ pentru a putea crea fotografii de inalta calitate oriunde?  Fotografii profesionisti de nunta stiu cum sa-si foloseasca mediul inconjurator ca fundal pentru orice fotografie.

Leave a Reply