Furtunul de aer si aplicatiile acestuia

Un furtun de aer este folosit pentru a trimite aer comprimat dintr-un anumit loc intr-o alta zona. Practic, intentia unui furtun aer este intotdeauna aceea de a ajuta cantitati imense de aer sa se deplaseze cat mai repede posibil.

Un furtun de aer este construit pentru a tolera mult mai multi psi in comparatie cu furtunul de gradina si este proiectat destul de diferit. Acestea sunt construite pentru a fi mult mai imune la gaz, precum si la presiuni excesive ale aerului. In ciuda acestor cerinte suplimentare de proiectare rezistenta, furtunurile de aer sunt, de obicei, foarte flexibile si, de asemenea, rezista chiar daca sunt foarte bine indoite.

Principalul motiv pentru care se poate uza este volumul semnificativ de presiune a aerului in interiorul furtunului. Ori de cate ori furtunurile se inclina, slabeste furtunul. Acest punct vulnerabil ar putea duce la un fiasco cu adevarat negativ.

Motivul pentru care aceste furtunuri sunt proiectate astfel este cu siguranta datorita presiunilor extreme pe care trebuie sa le reziste. In general, un furtun de gazon poate fi probabil sa nu mai functioneze la presiunea de 60 de kilograme. Cu toate acestea, un furtun de aer poate tolera in mod obisnuit presiuni ale aerului la o presiune de 550 de kilograme pe centimetru sau chiar mai mult! Veti putea gasi chiar si furtunuri care pot suporta diferite temperaturi, pe langa temperaturile extreme de crescute!

In mod normal, veti vedea un furtun de aer in aproape orice magazin de mecanica. Acestea sunt utilizate pentru a conduce echipamente pneumatice. Un exemplu pentru aceasta vor fi instrumentele (cunoscute sub numele de pistoale de impact) care pot fi utilizate pentru a scoate anvelopele unui vehicul. In plus, acestea pot fi folosite pentru sarcini la fel de simple ca indepartarea unor murdarii de pe un blat.

O alta industrie care utilizeaza furtune aer este cu siguranta piata de dezvoltare. Ele sunt folosite in general pentru acelasi scop ca cel al mecanicii. Asta, pentru a-si conduce uneltele pneumatice. Principalul tip de instrument care functioneaza prin utilizarea aerului comprimat in constructie este pistolul de unghii.

Cand veti achizitiona un furtun de aer, veti descoperi numeroase game de costuri. Un furtun de baza, adecvat pentru multe garaje personale poate avea un pret destul de accesibil. Pe de alta parte, in cazul in care doriti un furtun de calitate superioara pretul acestiua poate creste.

Cand selectati un furtun, pur si simplu alegeti furtunul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra. Unele lucruri pe care le puteti examina pot include rezistenta, lungimea totala a furtunului , interiorul diametrului furtunului, presiunea maxima de functionare si temperatura de functionare.

Leave a Reply