Pasi pe care sa ii urmezi la o inlocuire display iPhone 7

Telefonul mobil a ajuns astazi un bun mai mult decat necesar, in conditiile in care tehnologiile au atins un nivel impresionant. Astfel, telefoanele din ziua de astazi au ajuns sa fie aproape la fel de performante precum calculatoarele de birou sau laptopurile, ajungand sa efectueze operatiuni mai mult decat complexe.

Astfel, pe un smartphone putem gestiona baze de date, agende impresionante de telefon, inlocuind cu brio vechile agende de hartie si servicii de mesagerie.

Astfel, pe telefon avem posibilitatea de a trimite si primi e-mail-uri, dincolo de posibilitatea de a vorbi oricat si de oriunde cu prietenii si persoanele apropiate. Mai mult, putem vorbi si vedea persoana de la celalalt capat al „firului” in acelasi timp, prin optiunile de web-chat, care sunt astazi cheia retelelor sociale de pe intreg Globul.

In ciuda acestor facilitati oferite, telefoanele au devenit si extrem de vulnerabile. Dincolo de posibilitatea pierderii sau a furtului, telefoanele pot suferi foarte usor accidente care pot pune sub semnul intrebarii functionarea viitoare.

Asa stau lucrurile si cu display-urile, indiferent ca vorbim aici despre iPhone7, iPhone 8 sau alte modele de telefon. Cum procedam insa la o inlocuire display iPhone7 si unde gasim service-ul care ne efectueaza aceasta operatiune cel mai convenabil pentru noi?

In primul rand, trebuie spus ca display-ul unui telefon reprezinta una dintre cele mai vulnerabile componente. Astfel, in ciuda huselor si sistemelor de protectie aparute, display-ul se poate foarte usor crapa sau zgaria. O sansa in plus avem atunci cand dotam telefonul cu o folie de protectie din sticla sau din plastic, insa acest lucru nu le face infailibile in fata socurilor.

Prin urmare, este de-ajuns sa scapam telefonul de pe masa pe gresie sau chiar pe parchet, ori sa ne aplecam pe strada, pentru ca acesta sa cada din buzunar direct pe asfalt, iar ecranul se poate crapa. Din acest moment, vedem ca telefnoul nu mai raspunde nici macar la cele mai simple comenzi, cata vreme toata activitatea se desfasoara ruland degetul pe ecran.

Din fericire, exista astazi service-uri care ofera inlocuire display iPhone 7 la preturi mai mult avantajoase, astfel incat telefonul tau sa isi recapete functionalitatea. Sau, cel putin, vorbim despre costuri mult mai mici decat cele pe care le-ar impune achizitia unui nou telefon. De obicei, costul inlocuirii unui display pentru iPhone 7 ajunge undava la o treime din pretul unui telefon la mana a doua.

Cat priveste operatiunea propriu-zisa de inlocuire a display-ului, aceasta se poate face pe loc, in cazul in care ne prezentam cu telefonul direct la service si exista disponibil modelul de ecran dorit. Daca totusi nu reusesti sa ajungi, service-urile profesioniste ofera posibilitatea trimiterii telefonului defect prin curierat, urmand ca acesta sa fie livrat la aceeasi adresa in cel mai scurt timp, dupa inlocuirea display-ului.

Leave a Reply