Servicii funerare Bucuresti, pentru linistea sufletului tau

Un deces sau o inmormantare reprezinta un moment greu pentru toata lumea. De la rude si apropiati, pana la colegi de serviciu sau vecini, cu totii trecem prin momente de nedescris atunci cand cineva din familie trece pe lumea cealalta.

Pe langa toate acestea, daca suntem parte a familiei, mai intervine si stresul organizarii unei inmormantari asa cum se cuvine, cu toata randuiala bisericeasca si aranjamentele de rigoare, incepand de la depunerea sicriului la capela si pana la slujba de inmormantare si praznicul de rigoare.

In plus, sunt o multime de acte birocratice de care va trebui sa te ocupi si care iti vor manca timp pretios, umblatura si bani pentru obtinerea lor. Acesta este motivul pentru care acum ai servicii funerare Bucuresti la indemana ta, deschis non-stop si capabil sa preia in timp util aceasta sarcina ingrata de pe umerii tai.

Sicriu, toaletare si inhumare

Daca apelezi la servicii funerare Bucuresti, vei avea surpriza sa constati ca toate serviciile sunt la un click distanta de tine. Vei avea astfel posibilitatea sa comanzi sicriul pe care il doresti, dintr-o gama variata pusa la dispozitia ta, pe culori, dimensiuni si materiale.

Astfel, daca doresti un sicriu din lemn de brad lacuit, din stejar sau chiar din materiale mai scumpe, precum mahon, ai posibilitatea de a comanda pe loc la servicii funerare Bucuresti, fara a mai face drumuri inutile prin traficul aglomerat al Capitalei.

De asemenea, aici vei gasi servicii de toaletare a persoanei decedate, o sarcina pe care nu oricine o poate executa. Mai mult, potrivit legislatiei in vigoare, pentru servicii de toaletare si imbalsamare astazi este nevoie de personal specializat si atestat, pe care firmele de pompe funebre din Bucuresti sau din orice al oras al tarii il au disponibil.

Nu in ultimul rand, cand vine vorba de inhumare, aceasta presupune mult mai multe decat transportul persoanei decedate la locul de ingropaciune. Acest lucru presupune o multime de alte servicii adiacente, precum eliberarea certificatelor de deces, constatatoare, puse la dispozitie de autoritatile medicale si nu numai.

De asemenea, in cazul in care inmormantarea are loc la distanta de domociliul persoanei decedate, trebuie sa iei in calcul autorizatiile de transport pentru cortegiul funerar, pe care sa le obtii de la autoritatile locale.

Dincolo de acestea, trebuie sa te interesezi de ajutorul de inmormantare pe care, la fel, il poti obtine cu ajutorul serviciilor funerare din Capitala. Nu trebuie sa mai bati pe la ghiseele Casei de Pensii ori ale altor aututoritati, acest lucru fiind preluat de serviciile de pompe funebre angajate. Toate acestea le poti obtine acum extrem de simplu, beneficiind de o platforma integrata online, aflata non-stop la dispozitia ta.

Leave a Reply