Sezonul potrivit pentru oferte sejur exotic

Sezonul vacantelor a inceput. Pentru cei mai multi dintre romani, lunile iulie si august reprezinta perioada optima in care isi programeaza concediile, avand in vedere ca litoralul romanesc are doar cateva luni pe an in care poate fi vizitat. Din acest moment, putem spune ca aproape jumatate din tara se muta in aceste zile in statiunile de pe litoral, in ciuda faptului ca si preturile sar, in aceasta perioada.

Exista insa si alte oferte, pentru care aproape ca nu conteaza in ce luna iti faci programarea concediului. Aceasta din simplul motiv ca aici este vara tot timpul anului. Este vorba despre oferte sejur exotic, pe care le poti antama in orice luna a anului, fara teama ca nu vei avea parte de vremea potrivita. Astfel, daca pe litoralul romanesc avem la dispozitie doar lunile iunie, iulie si august, atunci cand cautam oferte sejur exotic ne putem bucura de vreme buna in tot timpul anului.

Vacanta de… toamna in Cuba

Te-ai gandit vreodata ca vacanta ta potrivita ar putea veni in octombrie sau in noiembrie? Atunci cand cauti oferte sejur exotic vei avea surpriza sa constati ca la fel de bine te poti bucura de soare si de mare in lunile octombrie sau noiembrie. Iar daca doresti sa iti petreci luna de miere intr-o tara pe care multi o considera inca destul de inaccesibila, ai la dispozitia Cuba.

Cine nu a auzit vreodata de celebrele cluburi din Havana, de viata de noapte din capitala Cubei, dar si de resorturile de lux puse la dispozitia occidentalilor? Desi este considerat un stat comunist, mica tara din America Centrala reprezinta o destinatie favorita atat oentru amricani, dar si pentru europenii care doresc sa se bucure de libertate totala si de soare, cu bani putini.

Astfel, in ciuda renumelui destul de prost de care se bucura in plan economic, Cuba reprezinta o atractie turistica in adevaratul sens al cuvantului, cu restaurante si cluburi care fac deliciul oricarui turist.

O alta destinatie care te poate sa uiti de vremea mohorata din Romania este Mexicul. Altadata taram de refugiu pentru raufacatorii de pe continentul nord-american, Mexicul ramane una dintre cele mai frumoase destinatii de vacanta din america Centrala. Punte de legatura intre nord-si Sud, Mexicul este strajuit de Oceanul Pacific, pe de-o parte, si de Golful Mexic si Marea Caraibilor, de cealalta.

Astfel, mica fasie de pamant pare un taram binecuvantat, in care nu poti spune ca nu vei avea parte de vreme insorita si de valuri inspumate. Bineinteles, toate aceste destinatii sunt accesibile prin intermediul operatorilor de turism, unde trebuie acordata o atentie deosebita nu doar sezonului in care ne deplasam, ci si conditiilor socio-economice, despre care veti primi informatiile cuvenite din pareta ambasadelor sau chiar tour-operatorilor.

Leave a Reply