De ce sa iti aprovizionezi afacerea cu marfa importata din China?

Fata de anii anteriori, cand nu oricine reusea sa isi puna pe picioare o afacere, acum lucrurile au luat o alta intorsatura. Asta se intampla in mare parte datorita importurilor din China, care se realizeaza mai usor, in conditiile in care stii mersul desigur. In orice caz, daca esti pe dinafara, exista societati care se ocupa special cu asta, deci nu constituie o piedica in deschiderea unui business.

Nu mai spun ca in mediul online gasesti informatii peste informatii, forumuri si pareri nenumarate. Trebuie sa inveti sa fii selectiv insa, ca sa nu faci o alegere pe care ai putea sa o regreti – nu cand ai facut economii cu greu pentru a putea da startul afacerii.

Recomandat este sa te orientezi atent de la bun inceput, respectiv sa alegi un furnizor in care sa te poti incredere. Este una dintre piedicile pe care sigur le vei intampina. De renuntat la varianta importurilor din China nu cred ca este cazul pentru ca tot mai multi antreprenori merg pe aceasta varianta.

Ce motive ai sa alegi importurile din China cu un furnizor?

Ei bine, motivele pentru care ar trebui sa te interesezi in privinta acestei optiuni sunt numeroase. Regasesti in randurile de mai jos numai cateva dintre acestea, respectiv pe cele care ar trebui sa fie suficiente pentru a te convinge ca e o afacere China rentabila.

  • Ai cheltuieli mai mici

S-ar parea ca intr-un final totul se rezuma la bani si chiar asa si este intr-o masura destul de mare. Este valabil cel putin daca esti om de afaceri. Te intereseaza ca business-ul tau sa fie unul cat mai profitabil, iar pentru asta trebuie sa fii foarte atent la costuri. Cat timp acestea sunt constant depasite de profituri, afacerea merge spre bine.

Atunci cand gasesti un furnizor bun, reusesti sa ai cheltuieli de achizitie cu mult mai reduse decat te astepti si la fel sunt si cele pentru transport, respectiv care vizeaza aprovizionarea stocurilor ulterior. Nu mai este de mult o noutate faptul ca prin marfa importata din China ai costuri avantajoase si cu mult mai mici, deci mai multe sanse de a dezvolta afacerea.

  • Platesti pentru calitate si primesti calitate

Referitor al conceptia potrivit careia marfa care se importa de aici este una de o calitate indoielnica este una gresita. Atunci cand esti selectiv si stii unde sa cauti, respectiv cu cine sa colaborezi, stii ca platesti pentru marga calitativa. In acest sens ajutorul unui specialist iti va fi de mare folos pentru ca acesta cunoaste acest segment de piata, ceea ce exclude riscul de a fi pacalit si de a primi altceva decat ai cumparat.

Un exemplu de societate pe care te poti baza este Bizz2china. Nu stiu daca ai mai auzit despre aceasta sau in ce context, insa colaborarile numeroase de succes constituie dovada ca sunt de incredere. In fine, poti intra la ei pe site pentru a afla mai multe despre cum isi desfasoara activitatea, respectiv cum te pot ajuta.

Alte motive decat cele mentionate pentru care ar trebuie sa ai in vedere dezvoltarea unei afaceri China sunt conditiile deosebite in care se pot realiza transportul si predarea de marfuri, dar si faptul ca poti negocia preturile. Cum iti suna toate acestea? Gasesti in specialistii bizz2china.ro un aliat de incredere in acest sens.

Leave a Reply