Cand iti lipseste inspiratia – cum alegi un cadou potrivit

Sa alegi un cadou dintr-o mare de optiuni pare sa fie ceva banal. Insa cand te gasesti in acel moment nu poti spune la fel, chiar daca stii in mare parte ca ai anumite repere despre ce trebuie ales. In magazinele de specialitate exista cadouri dispuse pe categorii, de la cele potrivite pentru femei, barbati, copii etc. Cum stii insa ca ceea ce alegi este cu adevarat ceva apreciat si in registre potrivite privind destinatarul, ocazia etc.?

Cadoul, ales cu atentie la detalii

Pentru ca nu iti vei dori sa ai parte de acea reactie de genul “apreciez intentia” ar fi bine sa te straduiesti ceva mai mult inca de la bun inceput. Incepe prin a cauta idei de cadouri, corelate cu persoana in cauza.

Gandeste-te la pasiunile acesteia, la ce isi doreste, ce o inspira, ce o defineste. Daca e genul de persoana aventuriera atunci prefera calatoriile si un kit pentru calatorii suna bine. Daca este fix opusul poate ca lucruri casnice le va gasi ca fiind utile, un cadou apreciat prin perspectiva stilului de viata.

Magazinele de specialitate propun sa ne gandim mai departe de stereotipuri. Spre exemplu daca o sticla cu bautura fina a fost mereu o alegere buna drept cadou inmanat mai ales barbatilor, poti ridica stacheta ceva mai sus de atat. La Giftexpress.ro vei gasi un set interesant si cu stil, ce contine o sticla de vin de renume, gravat cu un mesaj special. Acelasi set include si accesorii si o pipa cu suport. Eleganta se distinge de la sine, astfel ca va fi un cadou realmente apreciat.

De asemenea, cand vine vorba de cadouri menite sa deserveasca unui scop estetic si decorativ un ceas de birou este o alegere destul de populara. Pentru a iesi in evidenta cand faci o astfel de alegere poti opta pentru ceasul cu turbina. Il vei gasi de asemenea la Giftexpress.ro. Dispune de alarma, termometru, cu afisaj complex si turbina cu alimentara solara.

Cadouri inedite

Cum piata pare sa fie una suprasaturata de cadouri clasice, se simte nevoia de a face un pas in fata si de distantare fata de o clasa de acest gen. Pentru ca destinatarul in primul rand este cel care merita mai mult, pentru ca prin ceea ce alegi spui la fel de multe si despre tine, acel obiect se doreste a fi unul inedit.

Ai noroc cu magazine online de profil ce aduc tot felul de optiuni, asa cum este Giftexpress.ro. Vei descoperi aici idei dintre cele mai variate, de la ceas de birou OZN la seturi de gratar, vin de colectie, cadouri speciale pentru jucatori de poker si lista poate continua cu mii de astfel de exemple.

Mai mult decat atat, in beneficiul tau este si faptul ca poti avea parte de transport gratuit daca indeplinesti conditiile si pragul minim impus privind valoarea unei comenzi. Vei primi gratuit si ambalarea cadoului, pentru ca tu sa te preocupi mai mult de modul in care vei oferi cadoul in cauza.

Leave a Reply