De ce trebuie sa folosim rezervoare apa potabila Valrom?

Apa potabila ne este necesara oricand si oriunde, deoarece doar in acest fel putem intretine  procesele zilnice si insasi viata. Din acest motiv, avem nevoie de dispozitive care sa ne ajute in ceea ce priveste stocarea in conditii de calitate si siguranta a apei, dispozitive care poarta numele de rezervoare.

Fata de anii trecuti, chiar si aceste rezervoare au evoluat destul de mult, in sensul ca astazi ne ofera posibilitati mult imbunatatire de stocare si filtrare, lucru care este in mod cert un avantaj de netagaduit. Un exemplu in acest caz il constituie gama de rezervoare apa potabila Valrom, produse de mari dimensiuni, gata pregatite pentru a stoca cantitati insemnate de apa.

De ce este avantajoasa utilizarea de rezervoare apa potabila Valrom?

Pentru ca este necesar ca apa pe care o folosim sa fie cat mai curata cu putinta, aceste rezervoare au fost special create astfel incat apa sa fie protejata pentru cat mai mult timp de microbi si bacterii. Acest lucru a fost posibil datorita implementarii tehnologiilor inovative pe baza de ioni de argint a compusilor anorganici folositi, introdusi in stratul inferior al rezervorului.

Aceast tehnologie cu compusi pe baza de ioni de argint poarta denumirea de AquaPur, iar principiul consta in eliberarea ionilor de argint in apa, lucru care conduce catre eliminarea microorganismelor si catre impiedicarea dezvoltarii ulterioare a lor. La fel de importanta in cazul acestor rezervoare Valrom este si tehnologia Valsept, care in acelasi mod foloseste ionii de argint in vederea inhibarii dezvoltarii bacteriilor si ciupercilor in interiorul rezervorului.

Aceste rezervoare apa potabila Valrom sunt in acest mod produse de calitate menite sa protejeze resursele de apa, tocmai pentru a proteja astfel sanatatea organismului uman. Aceste rezervoare nu necesita dezinfectare cu ajutorul unor produse chimice care ar putea influenta negativ structura, iar produsele folosite pentru realizarea rezervorului sunt non toxice, non-iritante si non-alergice. Rezervorul nu ocupa spatiu foarte mult, este economic si sigur si permite montarea in baterii pentru a creste astfel spatiul de stocare.

Rezervorul este realizat din 3 straturi, fiecare dintre acestea avand un rol foarte bine definit. Stratul interior contine un agent bactericid anorganic, ce are rolul de a inhiba dezvoltarea microorganismelor si a bacteriilor. Stratul median intermediar este cel realizat din polietilena expandata, iar utilitatea sa consta in faptul ca nu permite formarea condensului. La exterioru, startul final este realizat din polietilena, este durabil si rezistent la solicitari mecanice.

Investitia in aceste rezervoare apa potabila Valrom este in mod cert una care aduce cu sine nenumarate beneficii. Pe langa faptul ca in acest fel ne protejam starea de bine, de sanatate, aceste produse ne ajuta sa stocam rezervele de apa care ne vor ajuta de-a lungul proceselor naturale zilnice.

Magazinul Shop-einstal.ro ne ofera posibilitatea de a investi in sanatatea noastra si in grija fata de cei din jurul nostru, deoarece aceste produse pot fi gasite atat online cat si in magazinul fizic din Bucuresti, totul pentru ca grija in ceea ce priveste apa sa nu ne mai dea batai de cap.

 

Leave a Reply