Prietenul tau petrece mult timp la birou? Iata cateva idei de cadouri

Cred ca toti avem unul dintre acei prieteni pe care il gasim mereu in fata laptopului, tinutit in scaunul de birou. Chiar daca este vorba despre jobul sau ori o pasiune pe care o are acesta, parca nu iti trece nimic prin cap atunci cand trebuie sa il suprinzi cu un cadou. Ocazii pentru a-i oferi ceva exista cu siguranta si nu trebuie neaparat sa fie una speciala pentru a face asta.

Gandeste-te la cadou ca la o modalitate de a-l mai scoate din zona de confort, un motiv de a-si aminti ca te are prieten – chiar daca faci asta mai in gluma sau mai in serios. Fiecare persoana speciala din viata ta trebuie sa stie ca o apreciezi si poti face asta intocmai cu ajutorul unei atentii pe care sa i-o acorzi din cand in cand. Cum ar putea sa uite ca trebuie sa mai iesiti in oras atunci cand sub nasul sau se afla cana de dimensiuni gigantice pe care ai decis sa i-o oferi si in care serveste acum cafeaua sau ceaiul?

Daca intentia ta este de a face o miscare in acest sens, insa nu esti prea bogat in idei, iti fac o recomandare de site. Este vorba despre 3gifts.ro, un magazin in a carui sectiune de cadouri pentru birou gasesti felurile produse care neindoielnic iti vor starni idei. Iti prezint si mai jos cateva dintre cele pe care personal le-am considerat atragatoare sau de impact.

Rama cub rotativ

Vrei sa fii absolut sigur ca in niciuna dintre zilele petrecute la birou acesta nu va uita despre gasca voastra de prieteni? Ei bine, atunci o astfel de alegere este ideala pentru acesta. Este vorba despre o rama speciala prin design, care il poate ajuta sa pastreze aproape momentele fericite petrecute alaturi de voi. Poti selecta in acest sens fotografii mai hazlii, care sa il tina intotdeauna cu zambetul pe buze. Gasesti rama la un pret special pe 3gifts.ro.

Rigla cu calculator

Prietenul tau este genul mereu in cautarea calculatorului pe care nu stie unde l-a pus? Cu atat mai mult daca activitatea sa implica masuratorile, ar trebuie sa te orientezi dupa un cadou constand intr-o rigla cu calculator precum gasesti in magazinul mentionat. Se prezinta sub un aspect suficient de interesant incat sa ii atraga atentia si sa isi doreasca sa o pastreze mereu la indemana.

Clepsidra

In situatia in care ai un prieten care are mereu de facut proiecte si de predat lucrari la termene limita, atunci neaparat ar trebui sa ii oferi acestuia o clepsidra. Aceasta ar putea reprezenta o motivatie pentru acesta sa fie mai organizat si sa rezolve mai eficient diverse sarcini. Modelul propus pe 3gifts.ro este realizat din sticla si atrage printr-un design elegant.

Lampa USB

De cate ori nu se poate intampla ca acesta sa intarzie cand vine vorba despre iesiri pentru ca mai are ceva de rezolvat? Daca tot este inevitabil ca asta sa se intample, ai putea sa ii iesi in ajutor cu o lampa USB, pe care o poate folosi seara pentru a se concentra mai bine. Si pe aceasta o poti comanda din magazinul mentionat.

In fapt, te invit sa accesezi pagina 3gifts.ro pentru a descoperi personal minunatele idei de cadouri pentru birou pe care le poti transforma in fapte propriu zise.

Leave a Reply